Ingrediente: 2 dovlecei; 2morcovi; orez; 100 grame carne fiarta; putin ulei; sare; marar tocat marunt Preparare: Dovleceii se spala foarte bine. Morcovii taiati felii se fierb separat. Orezul se spala si este fiert in apa in care au fiet morcovii. Se amesteca 100 grame de carne fiarta taiata cuburi, felii de morcovi, dovleceii taiati marunt,
Ingrediente: 2-3 linguri orez, 1 rosie potrivita, 1 morcov, 1 ceapa medie, 50g piept de pui, 1 lingurita ulei de masline. Preparare: Se fierbe pieptul de pui. Separat se fierb morcovul, ceapa si rosia decojita si taiata in bucatele. Cand acestea sunt aproape fierte, se iau de pe foc si se adauga lingurile de orez
Ingrediente: carne de pasare sau vita 1-2 cani orez 1-2 cepe 1-2 ardei 1 morcov 1-2 lingurite pasta bulion sau 2-3 rosii fara piele Preparare: Se taie toate legumele cubulete, se pune in oala carnea de pasare la rumenit, se adauga apoi ceapa cu o cescuta de apa, se lasa un pic la innabusit si
Ingrediente: piept pui 2 ardei grasi o ceapa 3 morcovi 200 g orez Preparare: Se caleste pieptul de pui, cu ardeii si morcovul taiat rondele, apoi se adauga orezul, si se caleste in continuare. Se adauga apa, condimente, si ceapa intreaga, se fierbe la foc mic. Se adauga patrunjel verde si piper!