Ingrediente: 2 bucati file piept de rata sare piper 4 linguri Calvados 1 lingura ulei 250 ml cidru de mere 100 ml smantana 2 mere 1 lingura unt 2 linguri zahar Preparare: Pielea de pe carne se cresteaza, se condimenteaza si se toarna deasupra 2 linguri Calvados. Incingem putin ulei si lasam carnea sa
Prima banca de celule stem din Romania faciliteaza clientilor sai accesul la creditul pentru celule stem, realizat in parteneriat cu Banca Transilvania.
Ingrediente: 1 varza taiata feliute, frecata cu sare 1-2 ardei taiati feliute 3-4 rosii taiate rondele (sau 2 linguri bulion) 1-2 cepe Preparare: Se incinge cuptorul timp in care se unge tava cu putin ulei, apoi adaugam varza, ardeiul, rosiile, ceapa si pieptul de rata taiata bucatele. Amestecam, adugam o lingurita de vegeta, si 1-2
Ingrediente: 1 rata, 150 ml ulei, 2 kg varza murata, 400 g rosii, piper, sare. Preparare: Rata se sareaza, se unge cu ulei si se frige la cuptor. In timpul frigerii se stropeste cu apa formata in tava. Dupa ce este fripta, se lasa sa se raceasca si apoi se transeaza. Se desfac foile de