Ingrediente: 3 oua 3 linguri de faina 3 linguri de zahar un varf de sare hartie de copt Preparare: Separi albusurile de galbenusuri, bati albusurile spuma tare cu un varf de sare, apoi pui pe rand cele 3 linguri de zahar, apoi cele 3 galbenusuri si la urma cu o spaluta de lemn incorporezi si
Ingrediente: 240 g faina, 200 g zahar, 12 oua, gem de fructe Preparare: Galbenusurile se freaca cu 80 g zahar, iar albusurile se bat cu 120 g zahar. Dupa ce s-au batut bine, se amesteca galbenusurile cu albusurile si se adauga succesiv faina, amestecandu-se usor cu o lingura de lemn. Se intinde compozitia la grosimea
Ingrediente: 1/2 ceasca de pesmet (preferabil proaspat) 1/2 ceasca de lapte 1 kg de carne tocata, diverse sortimente (ex. vita, miel sau porc amestecate) 1 ou, batut usor 1/4 ceasca de parmesan proaspat ras 1/4 ceasca de patrunjel proaspat, tocat 1/2 lingurita de usturoi tocat marunt 1 Ceapa, tocata 1 Morcov mai mic, tocat 1
Ingrediente: 500 gr biscuiti simpli macinati 1/2 pachet margarina 150 gr zahar 2 linguri cacao 400 ml lapte fierbinte Pentru crema : 1/2 pachet margarina 200 gr unt 200 gr nuca de cocos 150 gr zahar pudra Preparare: Se amesteca biscuitii macinati cu laptele fierbinte, se adauga margarina, cacao, zahar si se amesteca pana se