1/2 ceasca de pesmet (preferabil proaspat)
1/2 ceasca de lapte
1 kg de carne tocata, diverse sortimente (ex. vita, miel sau porc amestecate)
1 ou, batut usor
1/4 ceasca de parmesan proaspat ras
1/4 ceasca de patrunjel proaspat, tocat
1/2 lingurita de usturoi tocat marunt 1 Ceapa, tocata 1 Morcov mai mic, tocat 1 Lingurita de salvie uscata 4 Feliute de bacon Suficient ketchup cat sa acoperi rulada (cam 5-8 linguri) Piper proaspat macinat, dupa gust
Incinge cuptorul la o temperatura medie spre inalta. Pune pesmetul la inmuiat in lapte, pana cand este absorbit complet (cam 5 minute). Amesteca toate ingredientele, cu exceptia suncii si a ketchup-ului. Modeleaza aceasta pasta intr-o rulada si pune-o intr-o tava (lasa spatiu pe toate laturile, astfel incat sa se poata rumeni). Intinde ketchup peste rulada si, peste ketchup, pune feliutele de bacon. Tine la cuptor cam 1 ora. Din cand in cand, ia sucul rezultat cu o lingura si toarna-l pe deasupra.