Reteta mea preferta de mancare in post este cea de sarmale de post cu orez si ciuperci. Fie ca sunt facute in varza sau in foi de vita, sarmalele de post cu orez si ciuperci sunt absolut delicioase si foarte sanatoase. Ingrediente pentru sarmale de post o varza murata 500 g ciuperci o cana orez
Ingrediente: 2 capatani de varza, 750 g carne tocata de porc, o cana de orez, 2 cepe mari, o cana de suc de rosii, sare, piper, cimbru, marar, ulei Preparare: Varza o oparim in apa cu putina sare si otet, iar pentru a desprinde cu usurinta frunzele in care vom inveli sarmalele vom scobi in
Ingrediente: – cateva foi de varza sau vita de vie, – un piept de pui dezosat, – o ceapa mare, – 2-3 rosii, – ulei de masline, – un praf de sare, – orez si verdeata. Preparare: Se fierbe pieptul de pui dupa care se da prin masina de tocat carne. Se taie marunt ceapa,
Intr-o duminica, cu toata familia acasa, ca de fiecare data luam masa impreuna. Bagasem niste pulpe la cuptor si facusem de sambata niste sarmale in foi de vita.