Un piure sănătos, delicios, uşor de preparat. Combinaţia conopidă-broccoli- somon va încânta papilele gustative ale bebeluşului începând de la 9 luni. Ingrediente: • 60 g conopidă • 60 g broccoli • 15 g somon • suc de lămâie • arpagic Mod de preparare: Spălaţi şi curăţaţi legumele. Fierbeţi la abur bucheţelele de conopidă
Ingrediente pentru 3 porții 1 pungă cu frunze de baby spanac 4-5 felii de brânză de capră 1 triunghi de pâine integrală cu multicereale și semințe (se găsește gata preparată, în supermarket) 1 pară 5 linguri de ulei de măsline 5-6 linguri de oțet balsamic (după gust) Mod de preparare Se așază într-un vas frunzele
Ingrediente: 800 g file de somon 200 ml vin alb dulce piper boabe sare 2-3 lamai o crenguta rozmarin verde 3bucheţele sparanghel 300 g ciuperci 400 g cartofi ulei 3roşii patrunjel verde Preparare: Punem bucatile de file intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, le condimentam cu sare, piper si rozmarin, acoperim cu felii
Ingrediente: 500 g aluat foietaj 400 g somon filé sare piper zeama de lamaie Pentru garnitura: 600 g cartofi cimbru verde 3-4 catei usturoi 300 g ciuperci o legatura patrunjel 50 g unt un galbenuÅŸ pentru uns o lingurita ulei Preparare: Se scoate aluatul de la rece si se lasa sa se dezghete
Cu siguranta, una dintre „celebritatile“ neÂÂincoronate ale alimentatiei, Omega-3, ne face, din pacate, sa cadem in aceeasi eroare ca si in cazul vedetelor de la Hollywood: credem ca stim totul despre el numai pentru ca auzim de la altii diverse comentarii si pareri despre adevaratele sale actiuni.
Ingrediente: 6 clatite 6 felii de somon afumat 150 g crema de branza (branza vaci sau telemea putin sarata) 1 lingura suc de lamaie 3 linguri marar tocat sare, piper Preparare: Se fac clatitele din aluat putin mai gros ca de obicei, in care se pun cimbru, putin busuioc, piper si putin suc de rosii.
Ingrediente: – 8 oua fierte tari, apoi taiate in doua si scos galbenusul – frunzele de la o legatura de ceapa verde, tocate marunt – o ceasca de de smantana – doua rosii mici, taiate cubulete – trei linguri de mustar dulce – un praf de sare – 8 felii de somon fumé, taiate in