Baby spanac cu somon, brânză de capră și pară

Ingrediente pentru 3 porții

  •  1 pungă cu frunze de baby spanac
  • 4-5 felii de brânză de capră
  • 1 triunghi de pâine integrală cu multicereale și semințe (se găsește gata preparată, în supermarket)
  • 1 pară
  • 5 linguri de ulei de măsline
  • 5-6 linguri de oțet balsamic (după gust)

 Mod de preparare

Se așază într-un vas frunzele de baby spanac, se taie para în felii, se adaugă rulourile de brânză de capră, oțetul și apoi uleiul de măsline.

Se amestecă bine, apoi se rupe/taie triunghiul de pâine integrală și se presară deasupra.

Salata trebuie servită imediat după adăugarea pâinii, pentru ca aceasta să nu aibă timp să se înmoaie.

Foto: Alina Miron

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton