• Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Calculator de înălțime
  • Calculator de fertilitate
  • Calculator pentru greutatea ideală
  • Preconcepție
    • Contraceptie si planning
    • Fertilitate
  • Sarcină
    • Îngrijire
    • Analize în sarcină
    • Alimentație
    • Dezvoltarea sarcinii
    • Sănătate
    • Psihologie
    • Sarcina pe saptamani
  • Naștere
    • Pregătire
    • Naștere
    • Recuperare
  • Bebeluş
    • Îngrijire
    • Alimentație
    • Sănătate
    • Dezvoltare
    • Rețete pentru bebeluși
  • Copilul tău
    • Psihologie
    • 1 – 2 ani
    • 2 – 3 ani
    • 4 – 5 ani
    • 6 – 7 ani
    • 8 – 12 ani
    • Pas cu pas
    • Disciplină
    • Nutriție
    • Educație
    • Sănătate
  • Familie
    • Părinte singur
    • mama și tata
    • frați
    • bunici
    • psihologie
    • ”de casă”
  • Rețete
    • Retete pentru bebelusi
    • Retete pentru copii
    • Aperitive și gustari
    • Supe, ciorbe
    • Preparate de bază
    • Salate
    • Deserturi
    • Băuturi/ cocktail-uri
    • Garnituri
    • Sosuri, condimente, marinate
    • Conserve/compoturi
  • Școala baby
    • Vocabularul
    • Să desenam
    • Să numaram
    • Să scriem
    • Colorează pe cifre
    • Logice
    • Fii creativ
  • Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Calculator de înălțime
  • Calculator de fertilitate
  • Calculator pentru greutatea ideală

Prăjitură Carmela, fără coacere
Deserturi

Prăjitură Carmela, fără coacere

Această prăjitură este foarte uşor de făcut şi e plină de caramel şi ciocolată! Cine poate să-i reziste? Iată cum să prepari un desert de aur: prăjitură Carmela, fără coacere.     Ingrediente Pentru bază: • 300 g biscuiţi digestivi, neîndulciţi, mărunţiţi • 7 linguri de unt (la temperatura camerei)     Pentru stratul de caramel:

Mai multe
Tartă cu ciocolată şi caramel
Deserturi

Tartă cu ciocolată şi caramel

Ingrediente PENTRU ALUAT: • 150 g făină • 3 linguri de cacao • 3 linguri zahăr pudră • 100 g unt • 2 gălbenuşuri • 1 lingură apă foarte rece; PENTRU UMPLUTURĂ: • 100 g ciocolată amăruie, ruptă bucăţi • 50 g unt, la temperatura camerei, tăiat cuburi • 2 linguri zahăr tos • 1

Mai multe
Prăjitură cu ciocolată și cremă caramel
Deserturi

Prăjitură cu ciocolată și cremă caramel

Ingrediente: • 150 g unt • 250 g ciocolată cu lapte • 150 g zahăr • 3 ouă mari • 150 g făină • 1 vârf de cuțit de sare • 300 g de bomboane de caramel • 2 linguri de smântână     Mod de preparare: Încălziți cuptorul la 180 °C. Topiți într-o cratiță,

Mai multe
Prajitura Caramel
Deserturi

Prajitura Caramel

Ingrediente: 400 g zahar 200 g unt (margarina) 200 g nuca taiata bucati 5 oua Foi de napolitane   Preparare: Pui 200 g zahar la topit. Zaharul ramas il bati cu ouale pana se omogenizeaza. Torni putin cate putin cimpozitia peste zaharul topit, amestecand continuu. Adaugi untul, pui nuca si amesteci pana se dezlipeste de

Mai multe
Crema caramel
Deserturi

Crema caramel

Ingrediente: lapte 600 ml, zeamil 50 g, zahar 100 g, unt 5 g. Preparare: Se ard 50 g zahar, intinzandu-l pe fundul si marginile unei forme. Zeamilul se amesteca usor in 500 ml lapte rece, astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Se toarna compozitia intr-o forma si se fierbe in bain-marie, amestecand continuu. Cand

Mai multe
Prajitura cu crema caramel si nuci
Deserturi

Prajitura cu crema caramel si nuci

Ingrediente: Ingrediente pentru 3 foi: 1 ou, 1 praf de sare, 10 linguri lapte, 10 linguri ulei, 10 linguri zahar, 1 lingura amoniac, 1 lingurita zeama lamaie, faina cat cuprinde, hartie de copt pentru tava Pentru umplutura: 200 g gem, 100 g nuca prajita si macinata fin, 250 g zahar, 3 linguri faina, 200 ml

Mai multe
Batoane de caramel
Deserturi

Batoane de caramel

Ingrediente: – 200 g unt, – 2 oua, – 400 g zahar tos, – 400 g zahar brun, – 1 varf cutit de sare, – 1 lingurita bicarbonat de sodiu, – 1 fiola esenta de vanilie, – 1 cana de lapte, – 150 g nuca de cocos rasa, – nuci tocate – 250 g faina

Mai multe
Crema caramel cu portocale
Deserturi

Crema caramel cu portocale

Ingrediente: Pentru 4-6 persoane :  Pentru caramel : 1/2 cana de apa, 1 cana zahar tos Pentru crema: 1 cana de lapte, 1 cana de smantana dulce, 1 lingurita de coaja rasa de portocala, 3 oua, 3 galbenusuri de ou, 1/3 cana zahar tos Preparare: 1. Se incinge cuptorul. Se unge un vas de Jena

Mai multe
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidențialitate
  • Despre cookies
  • Contact

Inscrie-te la newsletterul UNICA

Links
  • Calculator sarcina
  • Unica
  • Rețete
  • Libertatea
  • Viva
  • Libertatea pentru femei
  • Elle
  • Avantaje
Copyright © 2023 Ringier Romania SRL