Ingrediente: 3-4 felii muschi de porc 2 cepe mari 2 ardei rosii 2 rosii 2 morcovi cateva bete speciale pentru frigarui condimente speciale pentru carnea de porc la gratar sare Preparare: Carnea pe porc se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu un pic de ulei si se condimenteaza dupa gust, cu sare si
Ingrediente: carne de miel ardei gras rosu si verde ceapa uscata o capatana de usturoi 1 pepene galben usturoi verde condimente: cimbru, sare, piper, curry 1 paharel de vin alb cateva linguri ulei Preparare: Se marineaza putin inainte carnea de miel intr-un amestec din cateva linguri de ulei, cateva linguri de vin alb, putin cimbru
Ingrediente: 600 gr piept de pui 100 gr rosii cherry de culoare rosie 100 gr rosii cherry de culoare galbena sare piper alb salata verde bete pentru frigarui Preparare: Pieptul de pui de taie in fasii lungi si se pune pe betele de la frigarui ca si cum am coase, alternad cu rosiile. Se trec
Ingrediente: 32 creveti prefierti (proaspeti), curatati de cochilii 1 ardei iute, curatat de seminte, tocat marunt 2 lamai, zeama si coaja rasa, plus cateva felii pentru servit 2 catei de usturoi, zdrobiti 25 g patrunjel proaspat, tocat 2 linguri ulei de floarea-soarelui ketchup picant Preparare: Intr-un bol aseaza crevetii, ardeiul iute, zeama si coaja rasa
Ingrediente: 8 feliute de bacon taiate in bucati 125 grame de ficatei de pui, curatati si taiati bucatele 6 mici (sau carnaciori) taiat in bucati sare si piper dupa gust patrunjel tocat pentru decor feliute de lamaie 1 lingura mustar 3 linguri mari de unt 2 catei de usturoi, zdrobiti bine 1 lingura de rozmarin,
Ingrediente: 1 kg de pulpe de pui dezosate, sucul si coaja tocata de la 1 lamaie verde 1 lingura de ulei de susan sau floarea soarelui 2 linguri de sos de soia 2 linguri de usturoi tocat marunt 1 lingurita de ardei iute tocat (la borcan sau proaspat) 3 linguri de patrunjel proaspat, tocat marunt
Ingrediente: – 1 dovlecel – 1 ardei rosu – 200 g creveti – orez – mazare – porumb dulce din conserva – unt Preparare: Pune 8 frigarui din lemn la inmuiat in apa rece timp de 30 minute. Apoi infige pe ele dovlecelul (taiat in doua si apoi felii), ardeiul rosu (taiat felii) si crevetii
Ingrediente: pachet de tortellini 200 g salam uscat 200 g sunca 1 ardei rosu 1 ardei galben 1 ardei verde sare, ulei Preparare: Tortellini sunt foarte indicate pentru aceste frigarui, dar trebuie fierte mai inainte in apa putin sarata, in care ai adaugat si o lingura de ulei. Cand s-au fiert, se scot si se