Frigarui picante de creveti

Ingrediente:

32 creveti prefierti (proaspeti), curatati de cochilii
1 ardei iute, curatat de seminte, tocat marunt
2 lamai, zeama si coaja rasa, plus cateva felii pentru servit
2 catei de usturoi, zdrobiti
25 g patrunjel proaspat, tocat
2 linguri ulei de floarea-soarelui
ketchup picant

Preparare:

Intr-un bol aseaza crevetii, ardeiul iute, zeama si coaja rasa de lamaie, usturoiul si patrunjelul. Presara sare si piper si lasa la marinat timp de 10 minute. Intr-un vas neaderent, incinge 2 linguri de ulei si prajeste crevetii amestecand continuu timp de 3 minute, pana cand se patrund. Lasa-i sa se raceasca si apoi infige-i cate 4 pe cate o tepusa din lemn. Serveste frigaruile cu ketchup picant si felii de lamaie.

Recomandari
Redactia.ro
RTV
ziareonline.ro
Proiecte speciale
Unica.ro
Huff
Faxnews
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Aperitive si gustari