Frigarui cu mici si ficat

Ingrediente:

8 feliute de bacon taiate in bucati
125 grame de ficatei de pui, curatati si taiati bucatele
6 mici (sau carnaciori) taiat in bucati
sare si piper dupa gust
patrunjel tocat pentru decor
feliute de lamaie
1 lingura mustar
3 linguri mari de unt
2 catei de usturoi, zdrobiti bine
1 lingura de rozmarin, tocat marunt

Preparare:

Inveleste ficateii in bucatele de bacon si pune-i pe frigarui, alternandu-i cu bucatele de mici. Pune untul intr-un castronel metalic si pune-l pe gratar pentru a se topi (dar indeparteaza-l inainte sa se topeasca de tot) apoi adauga usturoiul, mustarul si rozmarinul si amesteca bine. Unge jumatate din compozitia cu unt pe frigarui. Tine pe foc vreo 4-5 minute pe fiecare parte. Condimenteaza, decoreaza si serveste cu restul de unt si feliute de lamaie.

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Preparate de baza