Ingrediente: 8 oua 250g zahar 1lfrisca lichida Hulala, coaja rasa de portocala stafide piscoturi de sampanie (2-3 pachete), nuci sau alune margarina 1 cutie ananas rondele 3 portocale si 3 kiwi 40g gelatina Preparare: Ouale cu zaharul si cu coaja de portocala se bat pe foc la bain-mare pana se ingroasa ca o smintina. Frisca
Ingrediente: – branza de vaci moale (poate fi si branza preparata in casa din 250 ml lapte, care se fierbe in baie de aburi cu 2 pastile de calciu lactic, se amesteca pana se separa branza si se strecoara). – banana prospata Preparare: Branza de vaci se amesteca cu banana pana devine un pireu omogen.
Ingrediente: 1 litru lapte, 5 galbenusuri de ou, 250 g orez cu bob rotund, 150 g zahar, 50 g unt, o pastaie fruct vanilie, fructe confiate (la alegere), sare. Preparare: Preincalziti cuptorul la 210 grade C.Turnati laptele intr-un vas pe care-l veti pune in cuptor dupa ce adaugati zaharul si fructul de vanilie despicat in
Ingrediente: 2 pungi cu piscoturi, 1 cutie de un litru frisca lichida, 1 cutie de ciocolata finetti, fructe (banane, kiwi, ananas cuburi, portocale taiate cuburi sau altele, la alegere) siropul de la ananas, sau un altfel de sirop (cafea, ness, vanilie, Mirinda, Fanta etc). Preparare: Intai fructele se vor taia cubulete mici apoi se va
Ingrediente: – 1 piersica bine coapta – 1 caisa bine coapta – 2-3 linguri de Nestle Grau cu Miere – 1 lingura de branzica de vaci. Preparare: Spala bine fructele, decojeste-le si zdrobeste-le marunt. Intr-un castronel prepara Nestle Grau cu Miere cu formula lapte-praf de continuare. Adauga fructele maruntite si branzica. Amesteca bine si serveste
Hai sa recunoastem: toti cei care suntem parinti stim ca la capitolul dulciuri exageram: copiii nostri mananca mult mai mult zahar decat ne-am dori.
Intotdeauna iarna tenul si parul tau sunt afectate de temperaturile foarte scazute, vreme rea sau vant. Iarna aceasta nu a facut nicio exceptie de la aceasta regula. Lush iti propune o gama de produse pentru revigorarea tenului tau superb. Lush ia totul exclusiv din natura, astfel incat pielea sa arate si sa se simta minunat
Esti stresata si nu reusesti deloc sa te relaxezi. Copilul n-are pofta de mancare, iar bunicii uita tot, de la mana pana la gura.
Compania Albalact a lansat noile iaurturi de baut Zuzu si, odata cu ele, o varianta exotica cu nectarine si guava si o varianta dietetica – ambele, unice pe piata din Romania. Variantele cu fructe ale iaurtului de baut Zuzu sunt ideale pentru o alimentatie sanatoasa, pentru ca au numai 1% grasime. In plus, ca toate
De ce nu sta locului Ionut? Poate din pricina acadelei pe care tocmai a mancat-o… Cercetatorii britanici au descoperit ca exista o legatura intre colorantii alimentari si comportamentul hiperkinetic al copiilor. Ei au facut un studiu in urma caruia au descoperit ca cei care au tinut o dieta ce includea si aditivi alimentari erau mult
Copiii intre un an si trei trebuie sa manance zilnic doua portii de 150–300 g de fructe si legume. Ele au aceeasi valoare nutritiva, deci poti alege fie fructe, fie legume.
Ingrediente: – o jumatate de kilogram de caise decojite – 2 cani de suc de struguri albi (se poate inlocui cu apa) Preparare: Fierbe sucul de struguri sau apa impreuna cu fructele timp de 15 minute. Scoate fructele si paseaza-le. Pentru a subtia compozitia obtinuta, adauga sucul sau apa fierta pana capata consistenta pe care
Ingrediente: – 1 cana de cartofi pasati – 1/2 cana de banane pasate – 1 cana de lapte – 2 linguri de zahar – 2 galbenusuri de ou batute – 1/2 lingurita de sare – 1/4 cana de stafide – 1 lingurita scortisoara Preparare: Amesteca bananele cu cartofii, adaugand lapte. Amesteca apoi zaharul cu galbenusurile
Ingrediente: – 1/2 cani de unt sau margarina – 1/2 cani de zahar – 1 ou – 1 cana de banane pasate – 1 lingurita de vanilie – 1 si 1/2 cana de faina – 1 lingurita de praf de copt – 1/2 lingurita praf de copt – 1/4 lingurita sare – 1/4 lingurita scortisoara
Ingrediente: – 2 cani de faina – 1/2 lingurite de sare – 1 lingurita de praf de copt – 1 lingurita de scortisoara – 1 si 1/2 cana de zahar – 3 oua – 1 ceasca de ulei – 1 lingurita de vanilie – 1 cana de zer – 1 cana de prune fierte, decojite
Ingrediente: – 1 kilogram prune – lapte (optional) Preparare: Decojeste prunele, scoate samburii si fierbe-le pana se inmoaie. Paseaza-le cu o furculita sau cu blenderul. Adauga lapte sau apa in care au fiert pentru a subtia compozitia.
Ingrediente: – 1/2 cana de carne de pui fiarta si taiata marunt – 1/4 cana de orez fiert – 1 piersica – 1 lingura de suc de piersici (poate fi inlocuit cu orice alt suc de fructe natural) – 1 lingura de lapte – 2 lingurite de cereale Preparare: Amesteca toate ingredientele in blender pana
Ingrediente: – 1/3 cana de carne de pui fiarta si taiata marunt – 1/4 cana de mere fierte (fara coaja si seminte) – 1/4 cana de suc de mere natural Preparare: Amesteca merele cu carnea in blender pana obtii o pasta omogena. Pentru a o subtia, foloseste sucul de mere.
Ingrediente: – 1 kilogram mere – cereale (optional) Preparare: Decojeste merele si taie-le felii. Pune-le intr-un vas, pune apa cat sa le acopere si fierbe-le pana se inmoaie. Paseaza apoi merele cu furculita sau cu blenderul pana obtii o pasta. Daca vrei sa fie mai moale, il poti subtia cu apa in care ai fiert
Ingrediente: – 1 kilogram pere – lapte (optional) Preparare: Decojeste para si tai-o felii. Paseaz-o cu furculita sau in blender pana obtii o pasta omogena. Perele au un continut bogat de apa, deci in mod normal nu ar mai trebui sa adaugi lichid suplimentar. Daca insa vrei sa fie mai subtire, adauga lapte sau apa.