Ingrediente: 500 g aluat frantuzesc 200 g gem de prune 100 g nuci macinate 1-2 pliculete zahar vanilat un ou pentru uns Preparare: Se scoate aluatul din congelator si se lasa cateva ore sa se dezghete usor, la temperatura camerei. Se pune nuca sa se coaca 5-10 minute. Se scoate, se raceÅŸte, se macina
Ingrediente: 900 g banane zdrobite 80 ml suc proaspat de lamaie 25 g zahar brun 15 g nucsoara macinata Preparare: Amestecati toate ingredientele intr-un blender si mixati pana devin pasta. Puneti amestecul intr-o cratita, dati intr-un clocot si amestecati continuu, pana cand mixtura se ingroasa.
Ingrediente: 400 gr faina 1 pachet margarina pentru prajituri 4 oua 2-3 linguri zahar o cana lapte 1 pliculet praf de copt un borcanel de gem de cirese, sau ce aveti nuca zdrobita Preparare: Intr-un bol amestecam cu mixerul galbenusurile de la oua, laptele, margarina si zaharul. Apoi adaugam treptat faina si praful de
Olympia iti ofera tie si familiei tale Gemurile Olympia, deserturi pline de culoare si savoare, cu cel mai ridicat continut de fruct (45%). Gemurile si dulceturile Olympia completeaza gama produselor din fructe conservate romanesti, dezvoltate dupa retete atent selectionate, cu gustul bun al gemurilor si dulceturilor de casa. Gama gemurilor Olympia cuprinde 4 sortimente: Gem
Ingrediente: 3 oua 3 linguri de faina 3 linguri de zahar un varf de sare hartie de copt Preparare: Separi albusurile de galbenusuri, bati albusurile spuma tare cu un varf de sare, apoi pui pe rand cele 3 linguri de zahar, apoi cele 3 galbenusuri si la urma cu o spaluta de lemn incorporezi si
Ingrediente: 240 g faina, 200 g zahar, 12 oua, gem de fructe Preparare: Galbenusurile se freaca cu 80 g zahar, iar albusurile se bat cu 120 g zahar. Dupa ce s-au batut bine, se amesteca galbenusurile cu albusurile si se adauga succesiv faina, amestecandu-se usor cu o lingura de lemn. Se intinde compozitia la grosimea
Ingrediente: 500 g branza de vaci 6 linguri de gris 3 linguri de faina 2 oua coaja rasa de portocala 2 linguri zahar 1 pliculet zahar vanilat ulei smantana gem sau dulceata (de fructe rosii: cirese, afine etc…) Preparare: Branza de vaci, grisul, ouale, faina, coaja rasa de portocala si zaharul se pun intr-un castron
Ingrediente: – 1 ou, – 200 ml iaurt, – o cana zahar, – o jumatate de cana ulei, – o lingurita de praf de copt, – 3 linguri de dulceata, – o lingura de INKA. Preparare: Se amesteca ingredientele in aceeasi ordine de mai sus si se mixeaza bine timp de 5 min. Se aseaza