Ingrediente: 300 g untura 300 g zahar 300 g smantana 3 oua praf de copt faina cat cuprinde Pentru glazura 100 g ciocolata de menaj 2 linguri de ulei Preparare: Amesteci toate ingredientele, apoi intinzi din aluatul rezultat o foaie de 1 cm grosime pe care o tai cu diferite forme. Coci fursecurile
Ingrediente: Ingrediente: 200 g unt un praf sare 5 oua 200 g zahar pudra un plic zahar vanilat 175 g faina Pentru glazura: â–º4 portocale â–ºcoaja de portocale â–º150 g zahar Preparare: Se freaca untul cu zaharul, sarea si zaharul vanilat. Se adauga ouale si se amesteca. Apoi, se pune faina cernuta. Se
Ingrediente: Blatul: 6 oua, 12 linguri de zahar, 6 linguri ulei, 12 linguri faina Umplutura: 500 g frisca, 6 galbenusuri, 250 g zahar, 250 g unt. Glazura de ciocolata Preparare: Blatul: Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ),
Ingrediente: un muschi de porc 1 carambola 1 ananas sau 1 portocala cimbru uscat piper boabe sare miere ulei de masline Preparare: Cand alegi un fruct carambola, fii atenta: un fruct copt este galben spre portocaliu, usor parfumat. Curata fructul de carambola. Spala muschiul si taie-l pe lungime, intr-o parte, pentru a-l desface ca
Ingrediente: turta dulce proaspata sau biscuiti Pentru glazura alba: 2 albusuri, 300 g zahar pudra 30 ml zeama de lamaie colorant alimentar Preparare: Pentru glazura alba, bate 1 albus spuma, cu o furculita. Adauga jumatate din zahar si jumatate din zeama de lamaie si freaca in continuare cu furculita, circular, intr-un singur sens, pana