Ingrediente pentru 2 pahare mici: • 8 curmale • 10 migdale • 500 ml lapte • un vârf de cuţit de scorţişoară Mod de preparare: Într-o tigaie, rumeneşte migdalele, fără să adaugi grăsime. Nu uita să amesteci cu o lingură de lemn, ca să nu se lipească. Scoate sâmburii de la curmale şi
Ingrediente: • ½ ceaşcă miere • ½ ceaşcă unt de migdale • 1 ½ linguriţă extract natural de migdale • 1 cană caise uscate mărunţite • ½ cană granola • ½ cană migdale mărunţite Mod de preparare: Într-un castron, amestecă bine mierea, untul şi extractul de migdale, apoi adaugă celelalte ingrediente (caisele, granola, migdalele)
Descoperă incredibilul izvor de sănătate care se găsește în hrana ta zilnică. Vei afla ca alimentele nu-ți astâmpără doar foamea, ci sunt și veritabile medicamente. Află mai multe despre 24 de alimente-medicament Merele si perele • reduc nivelul colesterolului din sange • ajuta la digestie • contin multe vitamine si minerale: betacaroten, vitamina C,
Ingrediente Pentru blat: 160 g unt • 160 g zahăr • 4 ouă • 160 g migdale • 160 g ciocolată • 80 g făină • coajă rasă de lămâie • un vârf de linguriță de cuișoare și unul de scorțișoară Pentru umplutură: 300 g frișcă • dulceață de vișine Mod de preparare: Se freacă spumă untul, se adaugă treptat zahărul și cele
Crema de maini cu ulei de sambure de struguri si migdale BIO Krauter (disponibila pe www.life-care.com la 9.99 lei) Crema protejeaza pielea solicitata a mainilor impotriva factorilor nocivi din mediu, confera ingrijire optima si hidratare de lunga durata. Uleiul din samburele de struguri BIO imbogateste pielea cu componente active, previne iritatiile si imbatranirea prematura a
Ingrediente: 500 g faina, 400 g sirop, 75 g stafide, 75 g oranjada, 75 g citronada, 1 lingura condimente pentru turta dulce, 1 lingura de bicarbonat de sodiu, rom, sirop si migdale pentru decorare. Preparare: Puneti stafidele intr-un vas si turnati rom peste ele, astfel incat sa le acoperiti. Incalziti vasul, pentru ca stafidele sa
Ingrediente: Blat: 200 g zahar, 4 oua intregi, 4 albusuri, 150 g migdale, 50 g pesmet alb Crema: 250 g unt, 4 galbenusuri, 10 g cafea solubila, 200 g zahar, 25 ml coniac Preparare: Galbenusurile se amesteca cu zaharul, se adauga migdalele macinate si pesmetul iar la sfarsit se incorporeaza cele 8 albusuri batute bine.
Ingrediente: – 3 piersici, – 5 portocale, – 5 caise coapte, – 2 linguri extract de migdale Preparare: Se paseaza toate ingredientele, se amesteca si se serveste rece!
Ingrediente: – 1 piept de pui – 1 telina – salvie – 2 morcovi – sos de soia – migdale – ulei de masline – busuioc proaspat – sare, piper Preparare: 1. Pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se taie fasii subtiri de 1 cm. Se lasa carnea intr-un castron la frigider, acoperita