Creme BIO cu ulei de sambure de struguri de la Krauter

Creme BIO cu ulei de sambure de struguri de la KrauterCrema de maini cu ulei de sambure de struguri si migdale BIO Krauter (disponibila pe www.life-care.com la 9.99 lei)

Crema protejeaza pielea solicitata a mainilor impotriva factorilor nocivi din mediu, confera ingrijire optima si hidratare de lunga durata.

Uleiul din samburele de struguri BIO imbogateste pielea cu componente active, previne iritatiile si imbatranirea prematura a pielii.

Uleiul de migdale BIO este un remediu excelent pentru revigorarea unghiilor fragile si casante, mentine supletea pielii, are rol de tonifiere si hidratare.

Crema hidratanta cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO Krauter (disponibila pe www.life-care.com la 19.99 lei)

Crema ajuta la mentinerea aspectului tanar si stralucitor al tenului, asigurand o hidratare profunda.

Datorita uleiului din sambure de struguri, crema hidratanta Krauter este usor absorbita de piele, o hidrateaza si ii reda elasticitatea naturala.

Extractele de galbenele furnizeaza nivelul optim de substante nutritive si vitamine ce stimuleaza regenerarea celulelor, pielea devenind astfel mai catifelata. Impiedica formarea ridurilor, reduce eficient radicalii liberi, prevenind degradarea celulara.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice