Ingrediente: 1 pui 2 morcovi 1 legatura patrunjel 1 telina 1 ceapa 2 cartofi mijlocii 1 ardei gras 8 rosii 50 ml de ulei o mana de boabe de mazare,cateva pastai de fasole, sare Preparare: Puiul se spala, se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu trei litri de apa
Ingrediente: 1 l lapte 3-4 oua 2 linguri faina 150-200g zahar 3-4 plicuri zahar vanilat Preparare: Se amesteca intr-un castron galbenusurile cu zaharul (din care ati oprit 2-3 linguri), cu faina, zaharul vanilat, timp de 5 minute. Laptele cu zaharul pus deoparte se pune pe foc, la fiert. Intre timp se bat spuma albusurile, iar
Ingrediente: 500g carne de pasare, 1 morcov, 1 legatura de patrunjel, 1 telina, 1 ceapa, 2 cartofi medii 2 lingurite faina 4 linguri lapte sare. Preparare: Carnea se spala si se pune la fiert cu 3l de apa rece, se aduna spuma apoi se adauga zarzavatul. Dupa ce da in clocot se pune sarea. Cand
Ingrediente: Pentru 6 bucati: – 200 g ciocolata cu lapte, rupta bucati – 25 g unt – 90 g pernute crocante – fulgi de cereale cu ciocolata – 100 g migdale sau alune de padure in ciocolata alba Preparare: 1. Asaza forme din hartie cerata pentru briose pe o tava speciala (vezi foto). Pune ciocolata
Ingrediente: o bucata de piept de pui morcov o radacina de patrunjel ceapa pastarnac telina frunze de patrunjel Preparare: Se apala bine carnea de pui si se fierbe. Cam la 10 min dupa ce se ia spuma de la carne, se adauga zarzavaturile curatate si spalate (care se dau prin sita, pentru ca micutul tau