• Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Preconcepție
    • Contraceptie si planning
    • Fertilitate
  • Sarcină
    • Îngrijire
    • Analize în sarcină
    • Alimentație
    • Dezvoltarea sarcinii
    • Sănătate
    • Psihologie
    • Sarcina pe saptamani
  • Naștere
    • Pregătire
    • Naștere
    • Recuperare
  • Bebeluş
    • Îngrijire
    • Alimentație
    • Sănătate
    • Dezvoltare
    • Rețete pentru bebeluși
  • Copilul tău
    • Psihologie
    • 1 – 2 ani
    • 2 – 3 ani
    • 4 – 5 ani
    • 6 – 7 ani
    • 8 – 12 ani
    • Pas cu pas
    • Disciplină
    • Nutriție
    • Educație
    • Sănătate
  • Familie
    • Părinte singur
    • mama și tata
    • frați
    • bunici
    • psihologie
    • ”de casă”
  • Rețete
    • Retete pentru bebelusi
    • Retete pentru copii
    • Aperitive și gustari
    • Supe, ciorbe
    • Preparate de bază
    • Salate
    • Deserturi
    • Băuturi/ cocktail-uri
    • Garnituri
    • Sosuri, condimente, marinate
    • Conserve/compoturi
  • Școala baby
    • Vocabularul
    • Să desenam
    • Să numaram
    • Să scriem
    • Colorează pe cifre
    • Logice
    • Fii creativ
  • Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani

Carnaciori cu sunca in foetaj
Aperitive si gustari

Carnaciori cu sunca in foetaj

Ingrediente: Pentru 4 portii: 200 g aluat de foetaj, 200 g carnati afumati, 100 g cascaval, 100 g sunca presata, 10 ml ulei, 1 legatura marar, 10 g vegeta (optional), piper, boia. Preparare: Aluatul de foetaj se intinde pe masa, apoi se taie pe latime in fasii de circa 10 cm, care se condimenteaza cu

Mai multe
Pepene galben umplut cu inghetata
Deserturi

Pepene galben umplut cu inghetata

Ingrediente: pepene galben inghetata tiramisu toping de vanilie frisca Preparare: Se taie pepenele galben pe jumatate, se curata de coaja si de samburi, se pune pe o farfurie, se umple pepenele cu inghetata tiramisu, apoi ornam cu frisca si punem toping de vanilie pe deasupra.

Mai multe
Prajitura Alba ca Zapada
Deserturi

Prajitura Alba ca Zapada

Ingrediente: Pentru 3 foi: 300 g faina 10 linguri de lapte 7 linguri de ulei 10 linguri de zahar 1 lingurita de amoniac 1 ou Crema: 1 litru lapte 10 linguri de faina 15 linguri zahar 1 esenta vanilie 1 pachet unt coaja de la 1 lamaie 1/4 suc de la 1 lamaie Preparare: Foi:

Mai multe
Scoici cu sos de lamaie
Preparate de baza

Scoici cu sos de lamaie

Ingrediente: 2kg de scoici apa 100 ml vin alb 2 lamai 1 lime 6-7 catei de usturoi patrunjel verde Preparare: Scoicile se curata bine si se spala in multe jeturi de apa,apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa si vin alb. Sunt fierte atunci cand se deschid toate,cele care nu s-au deschis se

Mai multe
Tort diplomat
Deserturi

Tort diplomat

Ingrediente: 20 piscoturi, 5 plicuri de gelatina de cate 5 g, o cana cu zahar, 1 litru de frisca vegetala, 2 oua, un compot de ananas, 100 g stafide, o esenta rom, fructe pentru ornat. Preparare: Se pune gelatina la inmuiat, cu sucul din compotul de ananas, intr-o craticioara mica, astfel incat sucul sa acopere

Mai multe
Placinta cu praz
Aperitive si gustari

Placinta cu praz

Ingrediente: Aluat: apa calduta 600 g faina 30 g sare 5 ml otet margarina (pentru uns tava) 350 g margarina Umplutura: 1 kg praz 5 oua 300 g telemea de oaie 200 g iaurt 100 ml untdelemn   Preparare: Aluat: Se cerne faina pe o planseta, se amesteca cu 1 lingura de untura, otet si

Mai multe
Muschi de porc cu sos rubiniu
Preparate de baza

Muschi de porc cu sos rubiniu

Ingrediente: 750g muschi de porc, 100 g ceapa, 50 g pasta de rosii, 150 ml vin negru, 1 pahar de supa de carne, 100 g costita afumata, 100 ml ulei, 1/2 frunza de dafin, piper si sare. Preparare: Muschiul se spala, apoi se impaneaza cu costita afumata, se prajeste intr-o cratita pe toate partile in

Mai multe
Tarta cu spanac
Aperitive si gustari

Tarta cu spanac

Ingrediente: 2 bucati foetaj, 2 oua, 1/2 kg. spanac, 250 g branza de vaci bine maruntita, 60 g sunculita afumata, 50 g parmezan ras, sare, piper alb. Preparare: Fierbi spanacul in apa cu sare, il lasi la scurs si apoi il tai marunt. Il amesteci cu restul ingredientelor, pe care le pui unul dupa altul.

Mai multe
Sparanghel cu prosciuto
Preparate de baza

Sparanghel cu prosciuto

Ingrediente: 4 bucati de sparanghel, 4 felii de prosciuto, 4 felii de mozzarela, sare, piper alb, parmezan ras. Preparare: Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pun cate o felie de mozzarella, sparanghelul, se condimenteaza cu sare si piper si se ruleaza. Se

Mai multe
Briose delicioase Froggy-in-the-Water
Revista

Briose delicioase Froggy-in-the-Water

Adauga colorantul alimentar in frisca si amesteca. Taie jeleurile verzi in doua, pentru a crea astfel ochii broscutei.

Mai multe
NESTLÉ Nesquik te invata o reteta delicioasa pentru zilele toride de vara
Stiri

NESTLÉ Nesquik te invata o reteta delicioasa pentru zilele toride de vara

NESTLÉ Nesquik iti propune o reteta rapida si delicioasa, pentru zilele toride de vara ce vor urma.

Mai multe
Budinca de cartofi
Aperitive si gustari

Budinca de cartofi

Ingrediente: ½ kg de cartofi,curatati de coaja, 4 oua mari, 250g smantana sau 1/4 l lapte, 400 g branza de vaci telemea, 100 g unt sau ulei, 50 g faina, un praf de sare Preparare: Cartofii curatati se taie in jumatate si se fierb in apa cu putina sare. Cand sunt fierti se scurg si

Mai multe
Paste integrale cu legume
Preparate de baza

Paste integrale cu legume

Ingrediente: 1 dovlecel 1 ardei gras 1 ceapa ulei de masline 1 conserva de rosii intregi in bulion 250 gr paste intergale cativa catei de usturoi 1 lingurita zahar brun parmezan cateva masline sare, piper Preparare: Nu e o reteta total de post, pentru ca eu am presarat la final si un pic de parmezan,

Mai multe
Orez fiert cu banana
Piureuri

Orez fiert cu banana

Ingrediente: o lingura orez 2 linguri apa o banana Preparare: Se fierbe orezul, se raceste, apoi se amesteca cu banana (se poate pasa cu furculita sau la blender), formandu-se o pasta dulce, ca un iaurtel.

Mai multe
Branza calcica cu mar copt si banana
Piureuri

Branza calcica cu mar copt si banana

Ingrediente: un mar o banana branza calcica (500 ml lapte+4 pastilute caciu lactic) Preparare: Se coc fructele la cuptor aproximativ 20 de minute, se lasa sa se raceasca, apoi se paseaza la blender impreuna cu branza calcica. Optional, se mai poate adauga morcov fiert. Este foarte buna reteta atunci cand cel mic are diaree.

Mai multe
Orez cu naut
Preparate de baza

Orez cu naut

Ingrediente: orez, naut, foi de dafin, sare Preparare: Nautul se lasa minim 4 ore in apa, sa se inmoaie (cel mai bine ar fi insa sa aveti la dispozitie chiar 24 de ore pentru aceasta operatiune). Culegeti pielitele care ies la suprafata, fierbeti boabele de naut timp de 3 ore impreuna cu o frunza de

Mai multe
Cozonac
Deserturi

Cozonac

Ingrediente: 1,200 kg faina 6 oua 500 g zahar 300 g iaurt 2 plicuri drojdie uscata 150 ml ulei esente, un praf sare lapte (in functie de cat mai trebuie ca sa se formeze aluatul, aprox 200 ml). Preparare: Se separa ouale,se bat albusurile spuma,iar galbenusurile se freaca cu zaharul si esentele. Faina se incalzeste

Mai multe
Chec cu cascaval, cabanos si oua
Aperitive si gustari

Chec cu cascaval, cabanos si oua

Ingrediente: 300 g cascaval 6 oua 3 carnati cabanos 2-3 felii de branza topita 50 g sunca slaba 4-5 linguri faina 4 linguri smantana 7-8 masline verzi 2 linguri mazare 1/2 conserva boabe de porumb 1/2 ardei gras rosu 1 lingura pesmet 1 lingura ulei 2-3 lingurite ulei de masline 1/2 plic praf de copt

Mai multe
Portofele cu branza de vaci
Aperitive si gustari

Portofele cu branza de vaci

Ingrediente: Umplutura: 500 g branza slaba 3 oua 2 linguri gris 1 ou condimente (marar, piper, boia) Aluat de foietaj: 500 g faina 400 g margarina 1/2 lamaie 1/2 pahar apa   Preparare: Pentru pregatirea aluatului, cerne faina si imparte-o in doua parti egale. Una dintre parti se framanta impreuna cu margarina si se intinde

Mai multe
Salata de fructe de mare
Salate

Salata de fructe de mare

Ingrediente: cativa catei de usturoi, sare, un iaurt mic, o lamaie, un cubulet de unt un pachet cu fructe de mare congelate. Preparare: Decongeleaza fructele de mare, timp de doua ore. Pune pe foc o oala mica de apa, iar cand aceasta fierbe, adauga fructele de mare si lasa-le zece minute. Intre timp, pregateste un

Mai multe
Pagina 19 din 65«<...10...1718192021...304050...>»
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidențialitate
  • Despre cookies
  • Contact

Inscrie-te la newsletterul UNICA

Links
  • Calculator sarcina
  • Unica
  • Rețete
  • Libertatea
  • Viva
  • Libertatea pentru femei
  • Elle
  • Avantaje
Copyright © 2022 Ringier Romania SRL