• Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Preconcepție
    • Contraceptie si planning
    • Fertilitate
  • Sarcină
    • Îngrijire
    • Analize în sarcină
    • Alimentație
    • Dezvoltarea sarcinii
    • Sănătate
    • Psihologie
    • Sarcina pe saptamani
  • Naștere
    • Pregătire
    • Naștere
    • Recuperare
  • Bebeluş
    • Îngrijire
    • Alimentație
    • Sănătate
    • Dezvoltare
    • Rețete pentru bebeluși
  • Copilul tău
    • Psihologie
    • 1 – 2 ani
    • 2 – 3 ani
    • 4 – 5 ani
    • 6 – 7 ani
    • 8 – 12 ani
    • Pas cu pas
    • Disciplină
    • Nutriție
    • Educație
    • Sănătate
  • Familie
    • Părinte singur
    • mama și tata
    • frați
    • bunici
    • psihologie
    • ”de casă”
  • Rețete
    • Retete pentru bebelusi
    • Retete pentru copii
    • Aperitive și gustari
    • Supe, ciorbe
    • Preparate de bază
    • Salate
    • Deserturi
    • Băuturi/ cocktail-uri
    • Garnituri
    • Sosuri, condimente, marinate
    • Conserve/compoturi
  • Școala baby
    • Vocabularul
    • Să desenam
    • Să numaram
    • Să scriem
    • Colorează pe cifre
    • Logice
    • Fii creativ
  • Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani

Snitel de rechin
Aperitive si gustari

Snitel de rechin

Ingrediente: 3 bucati medalion de rechin 3 oua pesmet sare si piper dupa gust Preparare: Ouale se bat intr-un castron impreuna cu sarea si cu piperul. Medalioanele de rechin se usuca cu ajutorul unui server/prosop de bucatarie, se dau prin pesment, prin ou si apoi din nou prin pesmet si se prajesc in ulei nu

Mai multe
Snitele de pui cu piure de cartofi
Preparate de baza

Snitele de pui cu piure de cartofi

Ingrediente: 1,3kg cartofi cu coaja 300ml lapte 100g unt 500g piept de pui dezosat 3 oua faina sare , piper dupa gust cimbru macinat ulei Preparare: Piureul: Se curata cartofii, se taie cubulete (ca sa fiarba mai repede) si se pun la fiert. Sunt gata dupa ce se inmoaie. Se scurg cartofii de apa, se

Mai multe
Snitel de porc
Preparate de baza

Snitel de porc

Ingrediente: pulpa de porc 750 g, faina 40 g, ulei 100 ml, unt 50 g, verdeata, sare Preparare: Pulpa de porc se taie felii subtiri de circa 75 g, care se bat cu un ciocan de snitele, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Untura ramasa se stinge cu apa, se

Mai multe
Snitel umplut
Preparate de baza

Snitel umplut

Ingrediente: – 200 g cotlet porc – 50 g mozzarella – 1 ou – 50 g pesmet auriu – 50 g faina alba – 30 g sote legume (morcov, ardei gras, broccoli, ananas) – 5 g ienibahar pulbere – 2 g busuioc – 1 ardei gras – 10 g usturoi – 50 g sunca de

Mai multe
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidențialitate
  • Despre cookies
  • Contact

Inscrie-te la newsletterul UNICA

Links
  • Calculator sarcina
  • Unica
  • Rețete
  • Libertatea
  • Viva
  • Libertatea pentru femei
  • Elle
  • Avantaje
Copyright © 2021 Ringier Romania SRL