Snitel umplut

Ingrediente:

– 200 g cotlet porc
– 50 g mozzarella
– 1 ou
– 50 g pesmet auriu
– 50 g faina alba
– 30 g sote legume (morcov, ardei gras, broccoli, ananas)
– 5 g ienibahar pulbere
– 2 g busuioc
– 1 ardei gras
– 10 g usturoi
– 50 g sunca de Praga
– 1 fir ceapa verde
– sare, piper negru

Preparare:

Cotletul de porc se desface in doua, se codimenteaza din abundenta cu sare, piper negru si busuioc, dupa care se bate pana obtinem o foaie de carne, care se unge cu ulei de masline, se acopera cu o folie si se lasa in liniste 10 min. In 15 ml de ulei de masline se trage la tigaie sunca de Praga taiata fidelute.

Se adauga soteul de legume (ananasul ultima data, taiat triunghiuri) se adauga ceapa verde taiata fasii ,usturoiul tocat, ardeiul gras taiat cubulete si se codimenteaza cu sare, piper negru si ienibahar pulbere. Mozzarella se taie cubulete si se adauga in compozitie (intotdeauna in acest moment, pentru a nu-si modifica consistenta )

Se ridica folia de aluminiu de pe cotletul de porc usor macerat (la temperatura camerei), in partea dreapta asezandu-se compozitia obtinuta. Partea ramasa libera a cotletului se indoaie peste compozitie lipindu-se marginile prin presare. Snitelul astfel obtinut se trece prin pulbere de faina alba, ou batut si bine codimentat si pesmet auriu. Snitelul se prajeste in ulei incins la 180 C .


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Preparate de baza