• Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Preconcepție
    • Contraceptie si planning
    • Fertilitate
  • Sarcină
    • Îngrijire
    • Analize în sarcină
    • Alimentație
    • Dezvoltarea sarcinii
    • Sănătate
    • Psihologie
    • Sarcina pe saptamani
  • Naștere
    • Pregătire
    • Naștere
    • Recuperare
  • Bebeluş
    • Îngrijire
    • Alimentație
    • Sănătate
    • Dezvoltare
    • Rețete pentru bebeluși
  • Copilul tău
    • Psihologie
    • 1 – 2 ani
    • 2 – 3 ani
    • 4 – 5 ani
    • 6 – 7 ani
    • 8 – 12 ani
    • Pas cu pas
    • Disciplină
    • Nutriție
    • Educație
    • Sănătate
  • Familie
    • Părinte singur
    • mama și tata
    • frați
    • bunici
    • psihologie
    • ”de casă”
  • Rețete
    • Retete pentru bebelusi
    • Retete pentru copii
    • Aperitive și gustari
    • Supe, ciorbe
    • Preparate de bază
    • Salate
    • Deserturi
    • Băuturi/ cocktail-uri
    • Garnituri
    • Sosuri, condimente, marinate
    • Conserve/compoturi
  • Școala baby
    • Vocabularul
    • Să desenam
    • Să numaram
    • Să scriem
    • Colorează pe cifre
    • Logice
    • Fii creativ
  • Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani

Cartofel umplut cu vită (de la 18 luni)
Aperitive si gustari

Cartofel umplut cu vită (de la 18 luni)

Ingrediente (o porție): • 1 cartof mare • 30 g de carne de vită tocată • ¼ ceapă • 1 roșie mică • 1 linguriță de ulei de măsline • 1 vârf de cuțit de oregano   Mod de preparare: Cartoful spălat se fierbe în coajă timp de 20 de minute. Într-o tigaie cu ulei

Mai multe
Crema de cartofi cu carne de vita
Retete pentru intreaga familie

Crema de cartofi cu carne de vita

Ingrediente: 1 cartof 1/2 dovlecel 2 linguri smantana cateva bucatele de vita fiarta Preparare: Se pun ingredientele la blender, se amesteca bine si se poate servi. Ideal de la 7 luni.

Mai multe
Supa de vita cu taitei de casa
Supe, ciorbe

Supa de vita cu taitei de casa

Ingrediente: o jumatate de kilogram de rasol de vita sau manzat; 1morcov; 1telina; 1 pastarnac; 1 radacina de patrunjel; sare; 1 legatura de patrunjel. Pentru taitei: 1 ou; 1 cana faina; un praf de sare Preparare: Speli bine rasolul si-l pui la fiert in apa rece cu sare pentru 2 ore. Se ia spuma. Cureti

Mai multe
Muschi de vita flambat in coniac
Preparate de baza

Muschi de vita flambat in coniac

Ingrediente: – 4 bucati de muschi de vita, – 450 ml vin rosu, – 3 linguri coniac, – 2 linguri de ulei, – 2 linguri arpagic proaspat, – 1 catel de usturoi, – 175 gr ciuperci asortate (hribi si ghebe), – sare, piper Preparare: Se pune vinul la fiert pana scade la jumatate, apoi se

Mai multe
Supa de vita cu orez
Supe, ciorbe

Supa de vita cu orez

Ingrediente: – 150 gr carne manzat; – 1 morcov; – 1/2 telina; – 1 ceapa; – 2 linguri orez; – 1 legatura patrunjel verde Preparare: Carnea se taie cubulete si se fierbe, impreuna cu legumele si orezul (mai intai se fierbe bine carnea). Se toaca marunt patrunjelul si se pune in supa.

Mai multe
Ciorba din carne de vita cu perisoare (de la 8 luni)
Supe

Ciorba din carne de vita cu perisoare (de la 8 luni)

Ingrediente: 500 g apa, 200 g carne fara os, 2 cepe mici, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 150-200 g os de vaca, 2 lingurite orez, patrunjel verde, sare. Preparare: Se pune la fiert osul in apa cu sare. Se fierbe pana scade apa la jumatate, apoi se completeaza cantitatea de apa evaporata pana la 500

Mai multe
Piure din carne de vita cu legume
Piureuri

Piure din carne de vita cu legume

Ingrediente: 1/2 cana de carne de vita fiarta, taiata marunt 1 cartof decojit 1/4 cana de mazare 1 morcov 1 telina 1/4 cana de macaroane 4 cani de apa Preparare: Spala toata legumele si taie-le marunt. Fierbe-le in jur de 20 de minute, pana se inmoaie, adauga apoi macaroanele si si fierbe-le timp de 10

Mai multe
Piure din carne de vita
Piureuri

Piure din carne de vita

Ingrediente: – 1 cana de carne de vita taiata marunt – 1/4 cana de apa in care a fiert carnea Preparare: Pune bucatile de carne in blender si amesteca-le pana se formeaza o pasta. Adauga apoi apa, amestecand continuu pana se obtine consistenta dorita. Optional se pot adauga legume pasate.

Mai multe
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidențialitate
  • Despre cookies
  • Contact

Inscrie-te la newsletterul UNICA

Links
  • Calculator sarcina
  • Unica
  • Rețete
  • Libertatea
  • Viva
  • Libertatea pentru femei
  • Elle
  • Avantaje
Copyright © 2021 Ringier Romania SRL