Ingrediente: 100 g andive 350 g piept de pasare fiert maioneza (preparata din: 1 ou, 150 ml ulei, sare, zeama de lamaie) 3 linguri smantana zeama de la 1 lamaie. Preparare: Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub
Ingrediente: un piept de pui dezosat 200 gr porumb fiert 2-3 castraveti bulgaresti sau murati 200 gr ardei rosu copt 3 andive 300 gr maioneza sare, piper Preparare: Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Castravetii, ardeiul copt si andivele, se taie in cubulete mici. Se pun intr-un bol si se adauga
Ingrediente: 600 g andive, 75 g unt, 150 g smantana, o legatura marar, sare. Preparare: Se curata andivele, se spala si se oparesc, se pun in strecuratoare, se scurg si se aseaza intr-o tava tapetata cu unt. Se sareaza, se toarna smantana, se adauga restul de unt si se introduce la cuptor 10 minute. Se
Ingrediente: 1 andiva 1 cartof 1 lingura iaurt gras 1 lingura suc de lamaie 1 lingurita zahar Preparare: Se curata andiva, se da la o parte cotorul care e amar, se spala si se taie bucati. Se curata si se taie in bucati cartoful. Se pun bucatile de andiva si de cartof intr-o cratita cu
Ingrediente: – 700 gr. andive, – 350 gr. piept de pasare fiert, – maioneza, – 3 linguri smantina, – zeama de la 1/2 lamaie Preparare: Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de apa, se scurg