Ingrediente Pentru blat: 160 g unt • 160 g zahăr • 4 ouă • 160 g migdale • 160 g ciocolată • 80 g făină • coajă rasă de lămâie • un vârf de linguriță de cuișoare și unul de scorțișoară Pentru umplutură: 300 g frișcă • dulceață de vișine Mod de preparare: Se freacă spumă untul, se adaugă treptat zahărul și cele
Ingrediente: 6 oua 30 de gr faina 100 gr pesmet 120 gr zahar 1 pliculet de zahar vanilat un cubulet de unt pentru uns formele Pentru ornat : 400 ml frisca lichida 200 gr gem de capsune Sirop: 500 ml apa 250 gr de zahar 1/2 esenta de rom Preparare: Pentru aluat mixam albusurile
Ingrediente: 2 cesti de cafea rece Un pachet de piscoturi O cutie mascarpone 150 g zahar pudra O lingura extract de vanilie 500 g smantana pentru frisca 30 g cacao Preparare: Facem cafeaua si o punem la rece pentru a insiropa piscoturile. Intr-un castron amestecam mascarpone cu zaharul (30 g) si vanilia, pana devin
Ingrediente: 6 oua 6 linguri zahar visine din visinata 1 plic zahar vanilat unt zahar pudra nuca prajita si macinata 6 linguri faina 1 /2 borcan de gem acrisor 200 g frisca 1 esenta de lamaie 1 esenta de rom Preparare: Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zahar, apoi se amesteca
Ingrediente: 200gr unt 8 oua 2 linguri faina 300 gr zahar pudra 100 gr cacao 500 ml frisca visine Preparare: Se freaca foarte bine untul cu 200 gr de zahar pudra. Separat, se pune 1/3 pahar apa cu 100 gr de zahar si 100 gr cacao, se fierbe pana ce devine ca o smantana groasa,
Primola a lansat napolitanele cu crema de cacao sau frisca invelite in ciocolata.
Cu Hulala trezesti amintiri cu gust cremos de frisca, creezi cu pasiune deserturi magice. Hulala este secretul tau pentru surprizele delicioase de sarbatori!
Ingrediente: Blat: 8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina, 1 plic praf de copt, esenta vanilie, coaja rasa de la o lamaie, 1 lamaie mica, 50 grame stafide, 1 lingura ulei Sirop: 2 cutii compot de ananas Crema: frisca Hulala fructe (2 portocale, 2 banane, 1 grapefruit, 3 kiwi, ananas din compot)
Ingrediente: Blatul: 10 oua 10 linguri faina 10 linguri zahar 10 linguri ulei arome (rom, zahar vanilat) fructe frisca Crema: 1 plic crema vanilie 200 ml lapte 200 gr zahar Preparare: Blatul: se bat albusuriel spuma, se adauga zaharul si aromele; separat se amesteca galbenususrile cu uleiul si se toarna peste compozitia cu albusurile; la
Ingrediente: unt 100 g faina 125 g jumatate de lingurita cu sare 4 oua apa 125 ml Crema de ciocolata: o cana cu lapte rece trei linguri de zahar doua linguri de cacao o lingura de faina esenta rom unt 50 g frisca batuta 300 ml Glazura: patru linguri cacao, 6 linguri de apa Preparare:
Ingrediente: fructe proaspete sau/si din compot (portocale, clementine, banane, kiwi, mango, para, mar, ananas) 1 plic crema de vanilie frisca Hulala Spray Light 500 ml lapte Preparare: Crema de vanile se prepara cu lapte rece in 5 minute. Praful se adauga peste lapte, se bate bine pana se obtine o crema groasa, dar fluida. Se
Ingrediente: Umplutura: 1 kg capsune 1/3 cana cu zahar o lingura zeama de lamaie Crema: 3 galbenusuri de oua 1/4 cana cu zahar 1 lingura si 1/2 faina de porumb 1 lingura de punch (sau alt lichior de capsune) Blatul: 1 si 1/2 cana de faina o lingurita cu praf de copt 1/2 lingurita sare
Ingrediente: Blat: 8 oua, 2 cani zahar, 2 cani faina, 1 esenta rom, 1 plic zahar vanilat, 1 varf sare, 8 linguri ulei, 4 linguri apa si o lingurita otet Crema: un plic crema prajituri, cu trufe un plic crema prajituri, cu vanilie, 500 ml lapte, 8 linguri zahar pudra, un plic frisca, 150 ml
Ingrediente: un blat de tort fructe proaspete: capsuni, caise, kiwi, banane glazura de ciocolata frisca la spray sau facuta in casa esenta de rom Preparare: Se taie blatul de tort (tarta) in doua pe grosime. Se aseaza prima parte din blat pe un platou, se stropeste cu esenta de rom, se pune un strat de
Ingrediente: 500 ml frisca lichida Hulala sau creme patiserie, 4 iaurturi de fructe, un compot de ananas, un plic gelatina, fructe (minim 2 feluri), un pachet mic piscoturi de sampanie Preparare: Frisca se bate spuma pana isi dubleaza volumul. Se adauga pe rand iaurturile, apoi fructele taiate bucati inclusiv ananasul din compot. Se adauga gelatina
Ingrediente: Blatul: 7 oua, 14 linguri de zahar, 7 linguri ulei, 14 linguri faina Umplutura: frisca, unt, budinca de ciocolata Preparare: Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ), amestecand usor. Blatul e toarna in forma rotunda, se coace
Ingrediente: Blatul: 6 oua, 12 linguri de zahar, 6 linguri ulei, 12 linguri faina Umplutura: 500 g frisca, 6 galbenusuri, 250 g zahar, 250 g unt. Glazura de ciocolata Preparare: Blatul: Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ),
Capsuni parfumate, inghetata racoritoare, torturi elaborate, cafea intensa, toate acestea pot fi transformate cu frisca Hulala intr-un moment de ragaz delicios.
Ingrediente: Blatul: 6 oua, 12 linguri de zahar, 6 linguri ulei, 12 linguri faina Umplutura: 500 g frisca, fructe (ananas, portocale, struguri albi si rosii cu boaba mare, cirese si mure din compot) Preparare: Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate
Ingrediente: 12 oua faina 500 ml. frisca vegetala 50 gr. ciocolata menaj alba zahar o esenta de vanilie praf vanilat un praf de copt o lingurita zeama de lamaie 250 ml lapte 300 gr capsune proaspete o portocala visine din compot Preparare: Se face un blat din 8 oua, 8 linguri de zahar, praful de