Tort cu frisca

Ingrediente:

Blatul:
10 oua
10 linguri faina
10 linguri zahar
10 linguri ulei
arome (rom, zahar vanilat)
fructe
frisca

Crema:
1 plic crema vanilie
200 ml lapte
200 gr zahar

Preparare:

Blatul: se bat albusuriel spuma, se adauga zaharul si aromele; separat se amesteca galbenususrile cu uleiul si se toarna peste compozitia cu albusurile; la sfarsit se adauga faina in ploaie amestecand continuu. Se da la cuptor jumatate de ora; dupa ce se raceste se taie blatul in 2 transversal si se umple cu crema.

Prepararea cremei: se pune pe foc laptele cu zaharul, cand se topeste zaharul se adauga crema de vanilie in ploaie. Se da la frigider sa se raceasca, dupa aproximativ 2 ore se adauga frisca si se orneaza cu fructe la alegere. Se poate pudra si cu cacao. Pofta buna!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Deserturi