HULALA o surpriza delicioasa de sarbatori

Cu Hulala trezesti amintiri cu gust cremos de frisca, creezi cu pasiune deserturi magice. Hulala este secretul tau pentru surprizele delicioase de sarbatori!

HULALA o surpriza delicioasa de sarbatoriDatorita retetei concentrate, frisca lichida Hulala permite marirea volumului de 4 ori, ceea ce inseamna ca vei putea savura mai multe prajituri cu aceeiasi cantitate de frisca.

Avand o consistenta excelenta, Hulala isi mentine caracteristicile timp indelungat iar decorurile create cu maiestrie de tine se vor pastra perfect ca in clipa ornarii.

Pentru a realiza deserturi magice, secretul este sa tii HULALA la rece cel putin trei ore inainte de a o utiliza si sa o bati la o temperatura cuprinsa intre 8 si 12 grade Celsius.

Cutia Hulala de 1 litru are si dop, fiind mai usor de utilizat. Astfel, poate fi pastrata in figider cateva zile dupa deschidere.

Frisca lichida vegetala Hulala – ambalaj tetrapack 1 l –  pret estimativ 10 lei

Acum Hulala ti-a pregatit o surpriza special pentru sarbatori – Frisca Hulala Chocolate – ideala pentru decorurile prajiturilor de sarbatori. Cine nu iubeste ciocolata?!
 

HULALA o surpriza delicioasa de sarbatori


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati