Hulala, o frisca delicioasa

Hulala, o frisca delicioasaFolosind frisca Hulala Spray vei economisi timp pentru tine, pentru a te bucura de deserturile desavarsite. Hulala iti ofera 4 variante: Naturala, Vegetala, Light sau Mix.

Hulala Spray Vegetal este alaturi de tine in orice provocare. Este un produs cu continut de grasimi vegetale si proteine din lapte, ideal pentru torturile aniversare si prajiturile preferate.

Hulala Spray Dairy iti aduce gustul de frisca autentica, continut de smantana 52% si lapte degresat, adevarata placere a unei intalniri la o cafea.

Hulala Spray Light este momentul dulce fara zahar cu minim de calorii dar la fel de gustoasa. Combin-o cu fructe proaspete si bucura-te de deserturile permise!

Hulala Spray Mix imbina ceea ce este mai bun din toate, iti aduce gustul de frisca naturala cu continut redus de colesterol datorita adaosului de grasimi vegetale.

Creeaza-ti propriul desert, mixeaza momentele delicioase pentru sufletul tau!

Pentru rezultate optime iti recomandam sa pastrezi spray-ul la rece timp de 12 ore inainte de utilizare, sa-l agiti bine si sa-l tii in pozitie verticala cu duza in jos in momentul folosirii.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati