Ingrediente: – 6 oua, – 150 g zahar, – 150 g faina, – putin ulei, – un varf de cutit de sare, – 2-3 linguri cacao, – stafide, – esente, – praf de copt, – zahar vanilat Preparare: Se incinge cuptorul la 180-200 de grade, apoi ne incepem sa facem de compozitia. Se separa galbenusurile
Ingrediente: – 5 oua – 5 linguri cu zahar – 5 linguri cu faina – 1 praf de sare – esenta rom – 1 plic zahar vanilinat – o cutie frisca lichida Hulala Preparare: Se bat cu mixerul ouale impreuna cu zaharul si sarea, batem bine de tot pana cand devine foarte groasa compozitia, nu
Ingrediente: 10 oua, 1 cana de faina cu varf, 1 cana de zahar cu varf, 2-3 pliculete zahar vanilat, 1 esenta de rom, 100-150g nuca, 3 liguri de ulei, o jumatate de lingurita de sare, cacao dupa gust. Preparare: Se bat albusurile spuma si treptat se adauga zaharul in ploaie, apoi se adauga galbenusurile frecate
Ingrediente: faina 150 g, amidon 150 g, 6 oua, zahar pudra 300 g, 1 plic zahar vanilat, lamaie 100 g, 1 plic praf de copt, sare Preparare: Se separa galbenusurile de albusuri. Se amesteca 200 g zahar cu galbenusurile, se adauga coaja rasa de lamaie, praful de copt dizolvat in zeama de lamaie, zaharul vanilat