Ingrediente: 4-5 pere (nu foarte coapte) 250 ml vin alb demisec scortisoara nucsoara, cuisoare (dupa gust) 3-4 linguri zahar sucul de la o jumatate de lamaie 1 pachet aluat de foietaj Preparare: Se curata perele, fara a taia coditele, si se scot samburii. Se taie putin din baza perelor, astfel incat acestea sa stea
Noi, femeile, suntem tot timpul in cautarea unei diete minune. Vrem sa devenim, rapid, slabe si frumoase, dar fara a ne infometa. Putem pierde in greutate fara a tine o dieta? Putem manca sanatos si, in acelasi timp, sa pierdem in greutate?
Ingrediente: 3 pere 200 ml vin rosu, dulce 2 linguri de miere 1 lingura de zahar scortisoara, cuisoare o mana de stafide Preparare: Spalam perele si le curatam de coaja. Punem vinul la fiert impreuna cu mierea ,scortisoara cuisoare si stafidele. Cand incepe sa fiarba, introducem perele si le lasam pe foc 15 minute, intorcandu-le
Ingrediente: 2 pere 4-5 lg zahar 200 ml smantana dulce esenta rom scortisoara inghetata 2-3 patratele ciocolata amaruie frisca Hulala Mix Preparare: Perele se curata de coaja. Separat, intr-o tigaie bine incinsa, am pus 4-5 linguri de zahar la caramelizat, 2 patratele de ciocolata amaruie, apoi am daugat smantana, esenta de rom, scortisoara amestecand continuu.
Ingrediente: pere, zahar brun, scortisoara , unt, frisca , inghetata Preparare: Se aleg doua pere mari foarte tari pe care le curetati si le taiati in sferturi. Se pune unt la topit in tigaie, se arunca si perele acolo si se intorc des ca sa le cuprinda untul. Cand s-au inmuiat se pune scortisoara si
Ingrediente: – 1 kg de pere – 3 pahare de apa – 300 g zahar – zeama de la o lamaie – 1 lingura suc de lamiae – nuci – scortisoaral cuisoare Preparare: Se curata perele de coaja si se taie in patru, apoi se curata de samburi. Fiecare bucatica se inmoaie in zeama de
Ingrediente: – 1 kilogram pere – lapte (optional) Preparare: Decojeste para si tai-o felii. Paseaz-o cu furculita sau in blender pana obtii o pasta omogena. Perele au un continut bogat de apa, deci in mod normal nu ar mai trebui sa adaugi lichid suplimentar. Daca insa vrei sa fie mai subtire, adauga lapte sau apa.