Pere in sos de ciocolata

Ingrediente:

2 pere
4-5 lg zahar
200 ml smantana dulce
esenta rom
scortisoara
inghetata
2-3 patratele ciocolata amaruie
frisca Hulala Mix

Preparare:

Perele se curata de coaja. Separat, intr-o tigaie bine incinsa, am pus 4-5 linguri de zahar la caramelizat, 2 patratele de ciocolata amaruie, apoi am daugat smantana, esenta de rom, scortisoara amestecand continuu. In acest sos am introdus perele curatate si le-am intors cand pe-o parte cand pe alta, doar cat sa se inmoaie o idee. Pentru servire, am montat perele fierbinti pe o farfurie, apoi am turnat deasupra sosul in care s-au facut. Langa ele am pus inghetata de capsuni si vanilie si am ornat cu frisca Hulala. Daca aveti nevoie un desert parfumat, atunci va recomand aceste pere cu care puteti face senzatie! Pofta buna!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton