Desert cu pere

Ingrediente:

pere,
zahar brun,
scortisoara ,
unt,
frisca ,
inghetata

Preparare:

Se aleg doua pere mari foarte tari pe care le curetati si le taiati in sferturi. Se pune unt la topit in tigaie, se arunca si perele acolo si se intorc des ca sa le cuprinda untul. Cand s-au inmuiat se pune scortisoara si zahar in tigaie dupa gust, se lasa sa mai fiarba cam 10 minute. Separat se topeste cateva linguri zahar brun. Se ia o hartie de copt, se ia o lingura de zahar topit si se pune pe hartie plimband lingura ca sa iasa niste bete de caramel. Se pun perele in cupa, sosul care se lasa de la topit, frisca si se infing betele caramel in frisca. Se poate servi si cu o lingura inghetata. Se serveste rece de la frigider. Se folosesc 2 pere pentru 4 portii. Cantitatile ingredientelor se pun toate dupa gustul fiecaruia. Pofta buna !


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton