Fructe si legume de sezon care te ajuta sa slabesti

Noi, femeile, suntem tot timpul in cautarea unei diete minune. Vrem sa devenim, rapid, slabe si frumoase, dar fara a ne infometa.

Putem pierde in greutate fara a tine o dieta? Putem manca sanatos si, in acelasi timp, sa pierdem in greutate?

Astazi, iti recomandam o dieta de toamna, bazata pe fructe si legume de sezon. In plus, pe langa pierderea kilogramelor, iti vei intari si imunitatea si vei accelera si procesul de detoxifiere.

 

Perele

Sarace in calorii ajuta, garantat, la pierderea in greutate. In plus, contin ectina, care scade nivelul glicemiei si te ajuta sa renunti la gustarile dintre mese, iar digestia incepe sa fumctioneze corect.

Strugurii

Strugurii previn retentia apei in organism, stimuleaza digestia. Au putine calorii si pot fi consumati in orice moment al zilei. In plus, contin un antioxidant foarte puternic numit resveratrol, care imbunatateste rapid circulatia sangelui si sparge celulele de grasime.

Gutuile

Delicioasele gutui sunt recomandate in curele de slabire, deoarece au o consistenta acida. Ofera senzatia rapida de satietate si inlatura surplusul de grasime. Ele conÅ£in apă, acizi organici, pectine, protide, taninuri, vitamine ÅŸi minerale necesare pe durata unui regim alimentar. Datorita fibrelor din continut, gutuile asigura tranzitul intestinal, reduce ulcerul gastric, dar si colesterolul rau.

Telina

Telina este planta minune, care nu numai ca reduce greutatea, dar calmeaza si nervii si normalizeaza tensiunea arteriala. In telina se gaseste vitamina B, E, precum si magneziu, fosfor, fier, zinc, calciu. ÃŽn plus, este bogată în fibre, ajută la buna funcÅ£ionare a tranzitului intestinal .

Merele

Merele sunt gustoase ÅŸi săÅ£ioase, foarte bune pentru perioadele în care vrei să scapi de cateva kilograme in plus. Bogate in nutrienti, vitamina C si potasiu, sunt esenÅ£iale pentru a menÅ£ine sistemul imunitar al organismului sănătos. Sarace in calorii, iti stabilizeaza nivelul glicemiei in sange (scapi de pofta de ceva' dulce ) si te hidrateaza.

 

 

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport