Ingrediente: ulei, 1 ceapa, 2 morcovi, 2 ardei, o jumatate de telina, 2 radacini de patrunjel, piper, marar si boia. Pentru perisoare: o jumatate piept de pui, o mana de orez, 2 linguri apa, un albus de ou, piper, marar o lingura de faina Preparare: Am calit ceapa cateva minute pana s-a aurit usor, am
Ingrediente: 2 l de apa, 1 l de bors, un morcov, o radacina de patrunjel o ceapa, verdeata, sare, un galbenus de ou, doua linguri de smantina. Pentru perisoare: 500 de g carne tocata, o felie de piine, doua linguri de orez, o ceapa, un ou, sare, piper. Preparare: Se pun la fiert intr-o oala
Ingrediente: 1 morcov, 1legatura patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza sau bors, sare de lamaie sau otet, 1 ceapa, ulei, 1 ou, sare, 200 g carne vitel, orez, piper Preparare: Zarzavatul si ceapa se dau prin razatoarea cu gauri mari si se calesc 2 minute, cu 2 linguri de ulei, ca sa-si dezvolte aroma, apoi
Ingrediente: 2-3 morcovi, 1-2 radacini de patrunjel 1 pastarnac 1 telina 1 ceapa mica 1 ardei 1/2 piept de pui 1 felie de paine 1 galbenus de ou patrunjel Preparare: Faci o supa de legume din: 2-3 morcovi, 1-2 radacini de patrunjel, 1 pastarnac, 1 telina. Dai legumele pe razatoarea mica si le pui la
Ingrediente: 500 g apa, 200 g carne fara os, 2 cepe mici, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 150-200 g os de vaca, 2 lingurite orez, patrunjel verde, sare. Preparare: Se pune la fiert osul in apa cu sare. Se fierbe pana scade apa la jumatate, apoi se completeaza cantitatea de apa evaporata pana la 500
Ingrediente: – 400g carne tocata din piept de pui – 1 cescuta cu orez – 20g unt – 50g smantana – 2 oua – 1 lingura de faina – 200 ml lapte – sare – zeama de lamaie Preparare: Amesteca albusul cu orezul si carnea si modeleaza perisoare de marimea unei nuci, pe care le