Supa de perisoare

Ingrediente:

2-3 morcovi,
1-2 radacini de patrunjel
1 pastarnac
1 telina
1 ceapa mica
1 ardei
1/2 piept de pui
1 felie de paine
1 galbenus de ou
patrunjel

Preparare:

Faci o supa de legume din: 2-3 morcovi, 1-2 radacini de patrunjel, 1 pastarnac, 1 telina. Dai legumele pe razatoarea mica si le pui la fiert in apa rece, fara sare, impreuna cu o ceapa mica taiata in doua si un ardei taiat in doua si curatat de seminte. Separat faci perisoarele: o jumatate de piept de pui o dai de 2 ori prin masina de tocat. Amesteci cu miezul unei felii de paine, 1 galbenus de ou proaspat si 1 lingura de apa rece.

Faci perisoarele de marimea unei nuci si cand legumele sunt aproape fierte, pui si perisoarele si mai fierbi supa 20-30 minute. Cu cateva minute inainte de a lua oala de pe foc, scoti ceapa si ardeiul si pui cateva frunze de patrunjel tocate marunt.


Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Retete pentru copii