Pentru orice credincios, postul reprezintă o perioadă importantă de purificare trupească și sufletească. Iar majoritatea părinților care îi învață pe cei mici să se roage și să fie evlavioși încă din fragedă pruncie, se întreabă care este vârsta optimă de a care ar trebui ca micuții să țină post. Potrivit preoților, până la vârsta de
Stim că postul este o provocare pentru gospodine așa că ne-am gândit să iți dăm o idee pentru o cină rapidă, gustoasă și sănătoasa. Uite cum să pregătești cea mai bună musaca de post cu cartofi și ciuperci Ingrediente: • 7-8 cartofi foarte mari • 600 g ciuperci champinion • 2-3 roșii • 5-6 linguri
Alimentaţia raw vegan aduce o mulţime de beneficii pentru sănătatea noastră, de aceea vă recomandăm un post bazat pe fructe, legume, sucuri naturale şi seminţe încolţite. Pe 18 martie a început Postul Mare, care precede sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, pe care, anul acesta, o vom sărbători duminică, 5 mai. În funcţie de fiecare
Chiar daca suntem in post, trebuie sa recunoastem ca pofta de dulciuri nu dispare, asa ca ce poate fi mai bun decat o negresa de post? Reteta asta de negresa de post este super usor de preparat si pe deasupra este si super gustoasa. Ingrediente negresa de post Aluat: 1 cana zahar 2 cani faina
Reteta mea preferta de mancare in post este cea de sarmale de post cu orez si ciuperci. Fie ca sunt facute in varza sau in foi de vita, sarmalele de post cu orez si ciuperci sunt absolut delicioase si foarte sanatoase. Ingrediente pentru sarmale de post o varza murata 500 g ciuperci o cana orez
Prajitura de post cu miere si nuci este un deset usor de preparat perfect pentru pedioada din post in care ai pofta de ceva bun si dulce, dar sanatos in acelasi timp. Ingrediente: Blat: 600 g faina, 4 linguri miere de albine 3 linguri margarina 3 linguri ulei apa minerala (aprox. jumatate de cana) Crema:
Ingrediente: Blat de cacao: 1 cana zahar, 1 cana ulei, 1 cana apa, 1 plic praf de copt sau amoniac, esente de care vreti, cacao, faina cat cuprinde Blat de mere: 150 gr zahar, 400 ml apa, 100 ml ulei, 50-100 gr nuci macinate, 4 mere rase, praf de copt sau amoniac, faina cat cuprinde.
Prajitura de post cu cacao si gem este unul din deserturile care ma duc cu gandul la copilarie. Imi amintesc si acum cum, atunci cand mama pregatea prajitura de post cu cacao si gem, venea un miros de vis din bucatarie. Ingrediente: Pentru blat: 5 linguri gem (de orice fel) 2 cani zahar 2 lingurite