Musaca de post cu cartofi și ciuperci

Stim că postul este o provocare pentru gospodine așa că ne-am gândit să iți dăm o idee pentru o cină rapidă, gustoasă și sănătoasa. Uite cum să pregătești cea mai bună musaca de post cu cartofi și ciuperci

Ingrediente:

• 7-8 cartofi foarte mari

• 600 g ciuperci champinion

• 2-3 roșii

• 5-6 linguri de pesmet

• 1 lingură de făină albă

• ulei măsline

• sare, piper

Cum sa pregatesti cea mai buna musaca de post cu cartofi și ciuperci

  1. Curățați cartofii și tăiați-i în felii de aproximativ 5 mm, pe care le prăjiți pe ambele părți în puțin ulei.
  2. Ceapa se curăță, se taie peștișori, ciupercile se spală și se taie rondele.
  3. În puțin ulei de măsline căliți ceapa, adăugați ciupercile, sare, piper și lăsați să fiarbă puțin, după care adăugați o lingură făină desfăcută în apă pentru a obține un sos de consisența unei budinci.
  4. Încălziți cuptorul la 180 grade.
  5. Într-un vas de yena uns cu ulei, presărați câteva linguri de pesmet, asezați un rând de cartofi, unul de ciuperci și repetați terminând cu un strat de cartofi.
  6. Deasupra puneți restul de pesmet și felii de roșii.
  7. Dați la cuptor pentru 30-40 minute.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton