Un barbat din Franta a fost condamnat la inchisoare pentru 3 luni, dupa ce s-a descoperit ca si-a hranit in mod sistematic copiii doar cu prajituri si bauturi de tip cola, intre anii 2016-2018. Baiatul cel mare avea 7 dinti complet distrusi, cel mic nu stia sa vorbeasca Copiii barbatului, 2 baietei in varsta de
Aceste prăjiturele sunt minunate, atât de simplu de făcut, sănătoase și foarte gustoase. Nucile, cum este și caju, sunt o excelentă sursă de proteine. 30 grame de caju conțin 5 grame de proteine. În plus, conțin și foarte multe minerale: fier, magneziu, mangan, cupru, fosfor, vitamina K. Tocmai de aceea, această rețetă are la bază
Poate nu știai asta despre ovăz, dar este considerat unul dintre cele mai sănătoase alimente. Uite ce să să-l introduci în meniul familiei tale și cum să-l servești și copiilor, sub forma unui desert delicios, dar sănătos: prăjiturele de ovăz cu caise uscate. Ce să știi despre ovăz: reduce riscul de astm la copii nu
Cu Hulala trezesti amintiri cu gust cremos de frisca, creezi cu pasiune deserturi magice. Hulala este secretul tau pentru surprizele delicioase de sarbatori!
Ingrediente: 4 oua 7-8 linguri de zahar 500 g branza mascarpone 3 ceasca cafea 100 ml vin rosu (coniac) 400 g piscoturi cacao esenta de rom Preparare: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare Se adauga apoi crema Mascarpone si se omogenizeaza amestecul.Intr-un bol separat se bat
Maripossa inseamna pasiune pentru deserturi delicioase. Cateva ingrediente de calitate, putina rabdare si un strop de imaginatie… si a rezultat un desert delicios si pufos, cu aroma imbietoare si aspect apetisant! Descopera noutatile delicioase Maripossa din 26 aprilie, retete pentru acasa si inspiratie pentru creatiile tale pe www.maripossa.ro . Pentru comenzi: [email protected] sau telefon: 0744.434.384.
Ingrediente: 350 gr faina 75 gr miere 175 gr zahar 50 gr unt 1 ou 1 lingurita praf de copt 1 lingurita scortisoara 1 lingura zeama de lamaie 1/2 lingurita sare 100 gr gem zahar pudra Preparare: Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt. Pe baie de aburi se amesteca untul, mierea
Ingrediente: un pachet margarina, 1/2 kg zahar, o ceasca de lapte, 4 linguri cacao, 4 oua, un praf de copt stins cu lamaie, 9 linguri de faina Preparare: Intr-un vas se topesc la foc margarina, laptele, zaharul, cacaoa. Se separa din aceasta compozitie 15 linguri. Restul de compozitie se lasa la racit. Dupa ce s-a
Ingrediente: 250 g ciocolata de casa 1 plic de zahar vanilat 150 g unt 3 oua 150 g zahar 60 g faina sare Preparare: Intr-o cratita, topiti ciocolata impreuna cu untul. Intre timp, bateti ouale spuma impreuna cu zaharul adaugati faina, zaharul vanilat si ciocolata topita. Puneti amestecul la cuptor, intr-o forma speciala la 180
Ingrediente: Aluat: 2 oua, 9 linguri zahar, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 3 pliculete zahar vanilat, sare, 1 lingurita amoniac, faina cat cuprinde; Crema: o cana lapte fiert, 6 linguri faina, 1 1/2 cana de zahar, 1 pachet margarina Preparare: Ingredientele pentru aluat se dau toate intr-un clocot. dupa ce se raceste se adauga
Ingrediente: – 175 g unt – 175 g zahar tos – 3 oua de casa – 175 g faina cu praf de copt – ½ lingurita praf de copt – 1 lingurita esenta de vanilie – 500 g glazura fondanta care poate fi rulata – 4 linguri gem de caise – 250 g glazura colorata