Tata, condamnat la inchisoare dupa ce s-a aflat cu ce isi hranea copiii

Un barbat din Franta a fost condamnat la inchisoare pentru 3 luni, dupa ce s-a descoperit ca si-a hranit in mod sistematic copiii doar cu prajituri si bauturi de tip cola, intre anii 2016-2018.

Baiatul cel mare avea 7 dinti complet distrusi, cel mic nu stia sa vorbeasca

Copiii barbatului, 2 baietei in varsta de 3 si 4 ani au dintii macinati din pricina alimentatiei de care au avut parte. Cel mare, baietelul de 4 ani, a fost nevoit sa suporte scoaterea a 7 dinti, toti complet cariati.

Copilul mai mic, baietelul de 3 ani, nu vorbeste deloc. Amandoi copiii au fost plasati in grija statului, unde sunt hraniti corespunzator.

Barbatul acuzat ca nu si-ar fi indeplinit datoria de parinte este alcoolic si violent, atat fata de copii cat si fata de sotia sa.
Potrivit autoritatilor franceze, barbatul nu stie sa scrie, sa citeasca sau sa numere si nu realizeaza cat de serioasa este situatia. Frecvent, tatal cheltuia tot ajutorul social pe alcool, iar familia avea doar bauturi carbogazoase de tip cola la dispozitie.

„Nu aveau frigider, copiii dormeau pe niste saltele fara asternuturi, nu aveau jucarii. Tatal le dadea doar cola si prajituri”, a explicat procurorul ce ancheteaza cazul pentru presa straina.

Sursa: BBC

Imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau