Ingrediente: Ingrediente: 4 cartofi fierti, 200 gr. ficatei, 1 ceapa mica, sare, ulei Preparare: Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se toaca marunt cu un cutit, impreuna cu ficateii de pasare prajiti. Se toarna ulei si se adauga sare si o ceapa taiata marunt.
Ingrediente: – 400 g bureti proaspeti, – 40 g unt, – doua salate dense, – 4 rosii, – o jumatate de legatura de usturoi si patrunjel, – doua lingurite mustar dulce, – doua linguri otet, – doua linguri ulei floarea soarelui, – o jumatate de catel de usturoi, – sare si piper macinat dupa gust.
Ingrediente: – orez – rosii – cremwursti – cascaval – 3 oua – mazare -lapte – sare,piper – ceapa Preparare: 1. Din trei oua, o ceasca cu lapte si o ceapa verde tocata marunt se face o omleta. Dupa ce s-a racit, se taie in patrate potrivit de mari. Orezul se fierbe in apa cu
Ingrediente: – 150 g morcovi – 150 g struguri de masa (sau alte fructe) – 2 linguri suc de lamaie – zahar – 3 linguri de apa l ulei Preparare: Morcovii se curata si se dau pe razatoare. Strugurii sau alte fructe alese pentru salata se spala si se taie in felii. Se amesteca impreuna
Ingrediente: – 250 g ciuperci proaspete – 1 broccoli – 150 g varza de Bruxelles – 1 legatura de ridichi – 1 conopida murata – 2 cepe rosii – 200 g pastrama – 1 morcov – sare – piper ulei de masline, – otet Preparare: 1. Conopida se desface in buchetele si se lasa la
Ingrediente: – cartofi – salata rucola – macrou marinat – ceapa rosie – mustar ulei de masline Preparare: Cartofii se fierb in coaja si apoi se curata si se feliaza (nu foarte fin). Ceapa rosie se curata de coaja si se taie rondele subtiri. Se amesteca toti cartofii cu frunzele de rucola, bucatile de peste
Ingrediente: – morcov – rosii cherry – batoane de surimi (carne de crab) – ceapa – salata – fasole verde – varza de Bruxelles – marar – ulei de masline – otet balsamic Preparare: Legumele se spala bine, se curata si apoi se taie feliute (mai putin rosiile cherry). Morcovii se curata si se fierb.
Ingrediente: fructe proaspete 2 linguri de suc de lamaie 4 linguri de zahar menta proaspata 20 ml lichior de fructe nectar de fructe Preparare: Fructele se spala si se taie in felii potrivit de mari. Se asaza in bolul de salata in straturi. Intre straturi se presara zahar si se stropeste cu lichior de fructe.