Ingrediente: Blat: 10 oua, 12 linguri zahar, 10 linguri faina, 2 pliculete zahar vanilat coaja de lamaie. Sirop: zeama de la un compot Umplutura: frisca sau umplutura facuta din praf de ciocolata din comert, frisca Hulala la cutie Preparare: Cele 10 oua le scoti cu 15 minute inainte din frigider si le tii la temperatura
Ingrediente: Blatul: 10 oua 10 linguri faina 10 linguri zahar 10 linguri ulei arome (rom, zahar vanilat) fructe frisca Crema: 1 plic crema vanilie 200 ml lapte 200 gr zahar Preparare: Blatul: se bat albusuriel spuma, se adauga zaharul si aromele; separat se amesteca galbenususrile cu uleiul si se toarna peste compozitia cu albusurile; la
Învaţă să prepari chiar la tine acasa, un tort krantz exact ca la cofetărie, cu nuci şi cremă delicioasă și surprinde-i pe cei dragi cu acest desert special. Ingrediente pentru tort krantz: 10 oua 250 gr. faina 700 gr. zahar 5 linguri ulei 900 ml lapte dulce 300 gr. amidon alimentar 200 gr. miez de
Ingrediente: Blatul: 250g zahar 250g nuci macinate 6 oua 1 portocala Pentru sirop: 250 grame de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie 150 ml rom Pentru crema: 3 oua 4 linguri cu zahar pudra 4 linguri cu faina 6 linguri cu cacao 300 ml lapte 50 grame unt Preparare: Blatul: Se separa galbenusurile
Ingrediente: Umplutura: 1 kg capsune 1/3 cana cu zahar o lingura zeama de lamaie Crema: 3 galbenusuri de oua 1/4 cana cu zahar 1 lingura si 1/2 faina de porumb 1 lingura de punch (sau alt lichior de capsune) Blatul: 1 si 1/2 cana de faina o lingurita cu praf de copt 1/2 lingurita sare
Ingrediente: Blatul: 10 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, 1 plic praf de copt Crema: frisca lichida, o portocala ananas din compot Preparare: Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga pe rand cate un galbenus. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn, se adauga treptat faina peste care
Ingrediente: Blat: 8 oua, 2 cani zahar, 2 cani faina, 1 esenta rom, 1 plic zahar vanilat, 1 varf sare, 8 linguri ulei, 4 linguri apa si o lingurita otet Crema: un plic crema prajituri, cu trufe un plic crema prajituri, cu vanilie, 500 ml lapte, 8 linguri zahar pudra, un plic frisca, 150 ml
Ingrediente: Blat: 8 oua, 8 linguri zahar, 8 linguri faina, un praf de copt Crema: 6 oua, 12 linguri zahar, 1 pachet unt, 2 plicuri zahar vanilat, fructe: ananas, banane, portocale, kiwi Preparare: Pentru blat se procedeaza ca la orice pandispan, se taie in trei pe orizontala si se insiropeaza. Ouale se bat spuma cu
Ingrediente: un blat de tort fructe proaspete: capsuni, caise, kiwi, banane glazura de ciocolata frisca la spray sau facuta in casa esenta de rom Preparare: Se taie blatul de tort (tarta) in doua pe grosime. Se aseaza prima parte din blat pe un platou, se stropeste cu esenta de rom, se pune un strat de
Ingrediente: 500 ml frisca lichida Hulala sau creme patiserie, 4 iaurturi de fructe, un compot de ananas, un plic gelatina, fructe (minim 2 feluri), un pachet mic piscoturi de sampanie Preparare: Frisca se bate spuma pana isi dubleaza volumul. Se adauga pe rand iaurturile, apoi fructele taiate bucati inclusiv ananasul din compot. Se adauga gelatina
Ingrediente: 2 blaturi de cacao 1 ciocolata cu caramel 1 ciocolata Katy cu trufe 2 ciocolate negre 85% cacao 2 cutii crema mascarpone 1 cutie mica frisca lichida Hulala 1 cutie praline caffe latte 1 ceascuta lapte 1 cubulet de unt nesarat miezul de la 10 nuci sirop de zmeura pentru insiropat blaturile 2 linguri
Ingrediente: Foi: 2 oua 150 gr. miere albine 150 gr. zahar tos 150 gr. nuca macinata 1 lingura bicarbonat stins cu otet 300 gr. faina Crema: 1 kg smantana pentru frisca zahar vanilat esenta de rom zahar Preparare: Foile: Se amesteca bicarbonatul cu ouale si faina, apoi restul ingredientelor pana la obtinerea unui aluat. Dupa
Ingrediente: Blatul: 7 oua, 14 linguri de zahar, 7 linguri ulei, 14 linguri faina Umplutura: frisca, unt, budinca de ciocolata Preparare: Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ), amestecand usor. Blatul e toarna in forma rotunda, se coace
Ingrediente: Blatul: 6 oua, 12 linguri de zahar, 6 linguri ulei, 12 linguri faina Umplutura: 500 g frisca, 6 galbenusuri, 250 g zahar, 250 g unt. Glazura de ciocolata Preparare: Blatul: Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ),
Ingrediente: piscoturi un compot de ananas rondele frisca bomboane pentru decor Preparare: Se imbraca un castron cu o folie de celofan si se aseaza pe ceolofan rondelele de ananas, astfel incat sa obtinem un decor frumos pentru rochia printesei. Acoperim cu un strat de frisca, apoi asezam un strat de piscoturi insiropate in compotul de
Ingrediente: un pachet mic piscoturi de sampanie taiate pe jumatate un compot de cirese cateva mere frisca gelatina de culoare rosie Preparare: Intr-o forma de inima tapetata cu folie de celofan se aseaza pe margine piscoturile taiate in jumatate, iar in mijloc ciresele din compot carora in prealabil le-am scos samburii. Peste cirese am asezat
Ingrediente: Pentru blat: 700 gr biscuiti 200 gr unt 200 ml suc din compot (orice compot pe care doriri sa il puneti in crema) 3-4 linguri cacao 1 lingura esenta de rom 200 gr nuca pisata Pentru crema: crema de la Dr. Oetcker – Paradis tropical Pentru fondant: miere lapte praf coloranti alimentari Preparare: Biscuitii
Ingrediente: Se pregateste din 3 foi: 1 foaie pandispan din: 6 oua, 6 linguri de zahar butute cu telul, 2 linguri de ulei, 6 linguri de faina. 2 foi din: 100 gr unt, un ou, 1 lingurita de cacao, 100 gr zahar, 5 linguri lapte, 1 pachet praf de copt, faina cat cuprinde, se coc
Ingrediente: Ingrediente blat: 700 gr biscuiti 200 gr unt 200 ml suc din compot 3 linguri cacao Ingrediente crema: 100 gr zahar pudra 7 foi de gelatina 250 gr iaurt 250 gr smantana o cutie ananas (compot) o lamaie un pachet frisca 150 ml lapte Ingrediente figurine: fondant coloranti alimentari nuca cocos verde Preparare: Biscuitii
Ingrediente: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de ulei 5 linguri faina un praf de copt zahar vanilat un compot de ananas ciocolata pentru decor zahar colorat pentru ornat 2 plicuri de frisca lapte Preparare: Se face un pandispan din ingrediente. Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, se pune uleiul