Tort de fructe

Ingrediente:

Blatul:
10 oua,
10 linguri zahar,
10 linguri faina,
1 plic praf de copt

Crema:
frisca lichida,
o portocala
ananas din compot

Preparare:

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga pe rand cate un galbenus. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn, se adauga treptat faina peste care s-a adaugat praful de copt. Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 40 minute. Frisca lichida se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se adauga portocala si ananasul taiate marunt in zeama de compot se adauga esenta de rom si se insiropeaza blatul; se scoate blatul din cuptor, se lasa la racit si se taie in 3 bucati. Apoi se insiropeaza fiecare parte si se adauga crema.se orneaza dupa preferinte.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton