• Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Calculator de înălțime
  • Calculator de fertilitate
  • Calculator pentru greutatea ideală
  • Preconcepție
    • Contraceptie si planning
    • Fertilitate
  • Sarcină
    • Îngrijire
    • Analize în sarcină
    • Alimentație
    • Dezvoltarea sarcinii
    • Sănătate
    • Psihologie
    • Sarcina pe saptamani
  • Naștere
    • Pregătire
    • Naștere
    • Recuperare
  • Bebeluş
    • Îngrijire
    • Alimentație
    • Sănătate
    • Dezvoltare
    • Rețete pentru bebeluși
  • Copilul tău
    • Psihologie
    • 1 – 2 ani
    • 2 – 3 ani
    • 4 – 5 ani
    • 6 – 7 ani
    • 8 – 12 ani
    • Pas cu pas
    • Disciplină
    • Nutriție
    • Educație
    • Sănătate
  • Familie
    • Părinte singur
    • mama și tata
    • frați
    • bunici
    • psihologie
    • ”de casă”
  • Rețete
    • Retete pentru bebelusi
    • Retete pentru copii
    • Aperitive și gustari
    • Supe, ciorbe
    • Preparate de bază
    • Salate
    • Deserturi
    • Băuturi/ cocktail-uri
    • Garnituri
    • Sosuri, condimente, marinate
    • Conserve/compoturi
  • Școala baby
    • Vocabularul
    • Să desenam
    • Să numaram
    • Să scriem
    • Colorează pe cifre
    • Logice
    • Fii creativ
  • Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Calculator de înălțime
  • Calculator de fertilitate
  • Calculator pentru greutatea ideală

Andive cu salata de pui si ardei copt
Aperitive si gustari

Andive cu salata de pui si ardei copt

Ingrediente: un piept de pui dezosat 200 gr porumb fiert 2-3 castraveti bulgaresti sau murati 200 gr ardei rosu copt 3 andive 300 gr maioneza sare, piper Preparare: Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Castravetii, ardeiul copt si andivele, se taie in cubulete mici. Se pun intr-un bol si se adauga

Mai multe
Pateuri cu carne
Aperitive si gustari

Pateuri cu carne

Ingrediente: un pachet aluat 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) un ou o ceapa sare, piper Preparare: Carnea se amesteca cu ceapa taiata marunt si oul. Se condimenteaza. Aluatul se taie in patratele cam de 2 degete lungime, in mijloc se pune putina carne si apoi se impacheteaza. Puteti face diverse forme. Se

Mai multe
Sandwich-uri multicolore
Aperitive si gustari

Sandwich-uri multicolore

Ingrediente: 5 felii paine toast 2-3 felii de branza unt o rosie mare cascaval ras Preparare: Feliile de paine se prajesc in prajitorul de paine, se ung cu unt, apoi se adauga branza si rosiile, taiate marunt si se presara la suprafata cascaval ras. Se mai baga un pic in cuptorul cu microunde, cat sa

Mai multe
Branza prajita
Aperitive si gustari

Branza prajita

Ingrediente: 3- 4 felii de branza de vaca, nesarata 3-4 felii de paine prajita Preparare: Se iau feliile de branza si se prajesc intr-o tigaie de teflon, pana capata o culoare caramizie. Se servesc cu paine prajita, rosii si ceapa. Pofta buna!

Mai multe
Bomboane Raffaello
Deserturi

Bomboane Raffaello

Ingrediente: 200 gr nuca de cocos 50 gr nuca 80 gr zahar pudra cu gust de vanilie 2 pliculete zahar vanilat 2-3 picaturi esenta vanilie 100 gr lapte praf o jumatate pachet de unt 1 foaie napolitana crocanta Pentru batoanele invelite in ciocolata, aveti nevoie de un pachet de glazura, sau puteti topi cateva tablete

Mai multe
Miel cu legume
Preparate de baza

Miel cu legume

Ingrediente: 250 g file de miel, taiat fidelute; 1 lingura de otet de mere; 1 lingura de ulei de susan; 1 lingura de miere; 1/2 de lingurita praf de condiment chinezesc cu cinci arome; 1 lingura ulei de masline; 6 fire de ceapa verde, tocate; 125 gr germeni de soia; 1/2 de ardei gras rosu,

Mai multe
Salata calda
Salate

Salata calda

Ingrediente: 400 g pastai verzi, 150 g sfecla, 1 mar mediu, 1 conserva de ton bucati, 50 g samburi de nuca, 1 lingura de mustar, 1 lingura de otet balsamic, 3 linguri de ulei de masline, sare, piper, verdeata pentru ornat. Preparare: Sfecla se fierbe in apa cu sare, la fel si pastaile (daca nu

Mai multe
Rosii umplute cu crema de iaurt si legume
Aperitive si gustari

Rosii umplute cu crema de iaurt si legume

Ingrediente: 4 rosii medii, 1 castravete, 1/2 telina mica, 1 morcov, 1 iaurt (cca 200 ml), 1 catel de usturoi, sare, piper, busuiocproaspat taiat marunt, ulei de masline. Preparare: Iaurtul, usturoiul si busuiocul se amesteca bine cu blenderul, se condimenteaza cu sare si piper si se pune crema intr-un bol. Castavetele, morcovul si telina se

Mai multe
Pizza cu fructe de mare
Preparate de baza

Pizza cu fructe de mare

Ingrediente: 2 catei de usturoi 400 g fructe de mare congelate zeama de la 1 lamaie 4 linguri ulei de masline sare, piper 125 g mozzarella felii 200 g sos de rosii 450 g aluat pentru pizza Preparare: Se curata usturoiul si se pune deasupra fructelor de mare. Se adauga zeama de lamaie, 2 linguri

Mai multe
Branzica de casa
Retete pentru copii

Branzica de casa

Ingrediente: 1l lapte (3.5% grasime) zeama de la o lamaie Preparare: Se fierbe laptele in 2-3 clocote, se lasa 5 minute la racorit, apoi se adauga zeama de lamaie. Se strecoara branzica de zer si se poate consuma imediat. Atentie sa nu fie prea fierbinte. Cu zerul ramas eu fac painica la masina de facut

Mai multe
Tort
Deserturi

Tort

Ingrediente: Pentru blat: 700 gr biscuiti 200 gr unt 200 ml suc din compot (orice compot pe care doriri sa il puneti in crema) 3-4 linguri cacao 1 lingura esenta de rom 200 gr nuca pisata Pentru crema: crema de la Dr. Oetcker – Paradis tropical Pentru fondant: miere lapte praf coloranti alimentari Preparare: Biscuitii

Mai multe
Oua umplute
Aperitive si gustari

Oua umplute

Ingrediente: 6 oua, 50 g unt, 100 g smantana, frunza de patrunjel, 100 g sunca slaba, castraveti acri, sare, piper, mustar. Preparare: Intr-un vas cu apa rece si putina sare, se aseaza ouale si se pun la fiert. Ouale cu coaja subtire pot plesni daca se pun direct in apa fierbinte, prin urmare nu se

Mai multe
Pizza "pirat"
Retete pentru copii

Pizza „pirat”

Ingrediente: 5 felii groase de paine 50 gr unt 50 gr sunca de Praga 50 gr cascaval o rosie un castravete cateva masline o feliuta de morcov Preparare: Feliile de paine, dupa ce au fost unse cu unt, se asaza pe o farfurie, dandu-le o forma rotunda. Se asaza apoi peste, feliile de sunca de

Mai multe
Paine umpluta
Aperitive si gustari

Paine umpluta

Ingrediente: un piept de pui dezosat o paine normala cateva baghete mici 100 gr masline negre fara samburi o legatura ceapa verde 50-100 gr cascaval ras 2 ardei capia rosii copti 1 ou sare, piper folie de aluminiu Preparare: Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa

Mai multe
Bruschetta
Aperitive si gustari

Bruschetta

Ingrediente: 30-40 gr. unt o jumatate de franzela (7 felii) 2 rosii potrivite o ceapa de apa 10-12 felii de kaizer 7 feliute de branza vaca 7 felii sunca de Praga 30 gr cascaval o folie aluminiu Preparare: Franzela de taie in felii mai groase, dar nu pana la capat. Ele trebuie sa ramana prinse

Mai multe
Pui la cuptor cu sote de legume
Preparate de baza

Pui la cuptor cu sote de legume

Ingrediente: 1 pui intreg, ulei de masline, cimbru, un pahar de vin alb, usturoi, unt Garnitura: legume diverse, dupa preferinte Preparare: Se ia un pui intreg, se spala bine, dupa care se unge tot cu ulei de masline si pe exterior si pe interior. Condimentam peste tot cu condiment special de pui, presaram si cimbru,

Mai multe
Piept de pui in lipie
Preparate de baza

Piept de pui in lipie

Ingrediente: un piept mare de pui dezosat 3 lipii mari 3 castraveti murati o cutie mare de smantana o legatura de marar 4-5 felii de sunca de Praga 2 catei de usturoi 2 linguri de mustar 2 galbenusuri de ou sau putina maioneza sare Preparare: Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare.

Mai multe
Suc de coacaze
Bauturi/ cocktail-uri

Suc de coacaze

Ingrediente: 4 l apa plata 0,5 kg zahar 250-300 gr coacaze proaspete cateva cuburi de gheata pahare racite paie Preparare: In 4 litri de apa dizolvam jumatate de kilogram de zahar si adaugam 250-300 grame de coacaze. Se lasa sucul intr-un borcan de sticla deschis, o jumatate de zi la soare la fermentat. Se consuma

Mai multe
Tarta cu dovlecei
Aperitive si gustari

Tarta cu dovlecei

Ingrediente: 500 g faina, 800 g dovlecei, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 50 g cascaval, 2 fire maghiran, ulei, sare, o cescuta orez, 2 oua Preparare: Faci un aluat din faina, sare, 3 linguri ulei si apa calda. Pui aluatul intr-o folie de plastic si-l lasi sa creasca timp de 30 min. Fierbi orezul

Mai multe
Tort
Deserturi

Tort

Ingrediente: Se pregateste din 3 foi: 1 foaie pandispan din: 6 oua, 6 linguri de zahar butute cu telul, 2 linguri de ulei, 6 linguri de faina. 2 foi din: 100 gr unt, un ou, 1 lingurita de cacao, 100 gr zahar, 5 linguri lapte, 1 pachet praf de copt, faina cat cuprinde, se coc

Mai multe
Pagina 10 din 56«<...89101112...203040...>»
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidențialitate
  • Despre cookies
  • Contact

Inscrie-te la newsletterul UNICA

Links
  • Calculator sarcina
  • Unica
  • Rețete
  • Libertatea
  • Viva
  • Libertatea pentru femei
  • Elle
  • Avantaje
Copyright © 2022 Ringier Romania SRL