Ingrediente: 2 carnati 3 ciuperci 3 oua 1 felie de branza grasa marar verde 2 fire ceapa verde 1 graunte usturoi sare, piper negru Preparare: Se taie carnatii pe mjloc dar fara a ajunge la capete sau la baza, doar crapam, apoi cu o lingurita de inox scoatem o parte din miez si apoi ii
Ingrediente: 3 oua, 4-5 ciuperci, ulei, sare, piper, marar Preparare: Ciupercile taiate feliute se pun la calit in ulei incins. Se amesteca din cand in cand, iar cand s-au calit bine adaugam ouale batute peste. Se intoarce pe ambele parti pentru prajire. Cand este gata se sareaza dupa gust si se adauga mararul tocat.
Ingrediente: 2 oua mari 4 albusuri 1/2 cana de piure de conopida (conopida fiarta si pasata) 2 lingurite de parmezan 1/4 ceasca de smantana slaba un praf de sare 1 lingura de unt Preparare: Intr-un bol mare se amesteca ouale, albusurile, smantana, conopida parmezanul si sarea intr-o tigaie de teflon. Se topeste untul apoi se
Ingrediente: Pentru 6 portii: 9 oua, 500 g ficatei de pui, 75 ml de vin rosu, 100 g smantana, 30 g faina, 150 g margarina, 1 lingurita mirodenii pentru carnati, piper, sare. Preparare: Ficatul se curata si se spala si se inabusa in 3 linguri de margarina, apa, sare, piper, mirodenii. Cand este gata se
Ingrediente: 5 oua 1 legatura marar sare piper o rosie pentru decor Preparare: Ouale se bat, se sareaza, apoi se amesteca cu mararul tocat marunt si se prajeste intr-o tigaie de teflon. Se serveste imediat. Pofta mare!
Ingrediente: 4 oua, 2 cartofi, sare dupa gust Preparare: Se rade cartoful pe razatoarea mica, si se scurge de zeama. Ouale se bat omleta, se adauga peste cartofii rasi si se amesteca bine. Se pun in tigaie si se lasa la copt. In tigaie trebuie pus un pic de ulei. In compozitie se mai poate
Ingrediente: 2 oua 2 lingurite cu seminte de susan 2 linguri de apa verdeata sare, piper Preparare: Se bat bine ouale, se adauga 2 linguri de apa si semintele de susan. Se pune sare si piper dupa gust. Se prajeste omleta in ulei bine incins. Apoi se pune deasupra verdeata tocata marunt (marar sau patrunjel).
Ingrediente: 250 g carne tocata, 7 oua, sare, piper, boia, patrunjel verde tocat, ulei, mustar Preparare: Amesteci carnea tocata cu condimente, 3 oua, apoi o intinzi ca pe o foaie, pe o planseta unsa. Ungi aceasta foaie cu mustar si o umpli cu o omleta facuta din 4 oua.O rulezi cu grija si o asezi
Ingrediente: 2 oua, 2 rosii, unt, sare Preparare: Rosiile se curata de pielite si de seminte, se taie cubulete, se adauga sare si se inabusa in unt. Ouale se sparg intr-un bol, se bat bine, se sareaza, se toarna in unt fierbinte si se prajeste omleta pe ambele parti. Se pun rosiile inabusite peste omleta,
Ingrediente: 2 galbenusuri de ou un praf de sare un fir de marar proaspat 3 lingurite de iaurt cremos o lingurita de branzica proaspata faramitata Preparare: Se amesteca ingredientele (galbenusul se freaca cu iaurtul si branzica, se adauga si mararul tocat) si se pune cu lingura intr-o tava speciala, cu forme rotunde ca de briose.
Ingrediente: – orez – rosii – cremwursti – cascaval – 3 oua – mazare -lapte – sare,piper – ceapa Preparare: 1. Din trei oua, o ceasca cu lapte si o ceapa verde tocata marunt se face o omleta. Dupa ce s-a racit, se taie in patrate potrivit de mari. Orezul se fierbe in apa cu