Ingrediente: 500 g zahar 50 g margarina 200 ml lapte 5 linguri cacao 250 g faina 4 oua 50 g nuca 1 praf de copt 1 esenta de vanilie 1 ciocolata Preparare: Margarina se topeste intr-o craticioara, se adauga laptele, zaharul si cacao si se lasa pana da un clocot. Se ia de pe foc
Ingrediente: Blatul: 7 oua, 14 linguri de zahar, 7 linguri ulei, 14 linguri faina Umplutura: frisca, unt, budinca de ciocolata Preparare: Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ), amestecand usor. Blatul e toarna in forma rotunda, se coace
Ingrediente: Blatul: 6 oua, 12 linguri de zahar, 6 linguri ulei, 12 linguri faina Umplutura: 500 g frisca, 6 galbenusuri, 250 g zahar, 250 g unt. Glazura de ciocolata Preparare: Blatul: Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ),
Neavand cu cine sa las fetita fetita acasa eu si sotul meu am hotarat sa o luam cu noi la o intalnire unde trebuia sa incheiem un contract cu cineva. Ea avea vreo 3 ani si cateva luni.
Ingrediente: 250 gr. unt nesarat 50 ml apa 250 gr zahar 100 gr alune de paduri 150 gr lapte praf 50 gr cacao Preparare: Intr-o cratita, nu foarte mica, puneti apa si zaharul pe foc mic si amestecati tot timpul, pana cand se topeste zaharul (e important) si pana se face ca un sirop mai
Ingrediente: Pentru aluat: 150 gr faina, 40 gr amidon, 2 linguri de cacao, 1/2 lingurita praf de copt, un varf de sare, 125 gr unt, 2 galbenusuri, 80 gr zahar. Pentru decorare: 150 gr ciocolata 4-5 linguri de zahar. Preparare: Se amesteca faina cu amidonul, sarea, cacao, praful de copt, galbenusurile, zaharul si untul moale
Ingrediente: 250 g faina 150 g zahar 3 linguri cacao 200 g fulgi ciocolata (preparati din ciocolata care se da pe razatoarea mare) un praf de copt 2 oua mici sau un ou mai mare 90 ml ulei ( jumatate de cana) 250 ml lapte esenta de rom Pentru ornat: restul de fulgi de ciocolata
Intr-o zi stateam la coada intr-un magazin, la casa, ca sa platim ce am cumparat. Imi tineam copilul in brate, cu fata spre spatele meu. In spatele nostru mai era o mamica cu un copilas in brate, mancand ciocolata.
Draga Baby, pe 12 februarie am fost cu fetita mea programata la ambasada Americii, sa depun acte pentru viza. In aceeasi zi si mama, cu sefa si soferul lor au mers cu bilantul la Ministerul Sanatatii.
Intr-o zi de vara, in urma cu vreo 4 ani , am plecat cu Andra , fetita mea care acum are 8 ani, la piata. Cand ne-am apropiat de casa, am vazut ca ea manca o ciocolata.
Ingrediente: 1/2 kg lapte praf, 500 g zahar, 1 pachet margarina, 200 ml apa, 3-4 linguri cacao Preparare: Se face un sirop din zahar, margarina si apa, se pun la fiert pentru 15-20 minute, pana se leaga asemenea mierii. Siropul se toarna peste laptele praf amestecat cu cacao. La alegere se pot adauga nuci, alune,
Ingrediente: zahar 150 g, lapte 150 ml, 2 oua, cacao 25 g, 1 plic zahar vanilat, frisca batuta 500 g Preparare: Se amesteca zaharul cu laptele si cu ouale, pana ce compozitia s-a omogenizat, se pune la foc si se amesteca, pana ce a dat in fiert. Se ia vasul de pe foc si se
Ingrediente: Blatul: 6 oua, 300 g zahar, 100 g ciocolata, 200 g faina Crema: 200 g nuci, 200 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 4 galbenusuri, 25 ml coniac, 200 g unt, lamaie Preparare: Zaharul se amesteca cu galbenusurile, se adauga ciocolata data pe razatoare si faina, iar la sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.
Darius avea o frica teribila de doctor si de cate ori mergeam spre cabinetul medical incepea sa urle din capatul strazii. Va imaginati cum decurgea consultatia, numai tipete, de nici nu auzeam ce spune medicul.
Contine un complex de vitamine si minerale esentiale pentru a asigura necesarul zilnic de vitamine al copiilor, intr-o forma deosebita, usor acceptat si agreata de acestia: monede din delicioasa ciocolata Elite. Produsul, de la firma Hadas, nu contine conservanti sau coloranti, avand o formula complexa: contine vitaminele C, E si D, complexul de vitamine B
Ingrediente: – 200 g zahar pudra, – 200 g unt, – 200 g ciocolata, – 2 pachetele zahar vanilat, – 100 g nuci sau migdale, – 1 lamaie, – 2 tablete de ciocolata, – 3 pahare smantana. Preparare: Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecul se freaca
Ingrediente: Pnetru circa 60 de bucati : 225 g unt moale, 100 g zahar pudra, 1 zahar vanilat, 3 galbenusuri, 2 varfuri de cutit scortisoara, 200 g faina, 40 g cacao, 1 lingurita praf de copt, 125 g alune macinate, glazura de ciocolata. Preparare: Se freaca untul spuma si se incorporeaza pe rand zaharul pudra
Ingrediente: Pentru baza: 150 g biscuiti digestivi 80 g unt nesarat, topit Pentru crema: 400 g ciocolata alba 450 g branza-crema de vaci, grasa si proaspata 50 g zahar tos 400 ml frisca lichida Pentru ornat: 100 g ciocolata alba 150 g zmeura Ai nevoie de forma rotunda (20 cm), cu baza detasabila Preparare: 1.
Ingrediente: Pentru 6 bucati: – 200 g ciocolata cu lapte, rupta bucati – 25 g unt – 90 g pernute crocante – fulgi de cereale cu ciocolata – 100 g migdale sau alune de padure in ciocolata alba Preparare: 1. Asaza forme din hartie cerata pentru briose pe o tava speciala (vezi foto). Pune ciocolata
Ingrediente: Pentru 20 de bucati: – 150 g unt, inmuiat la temperatura camerei – 100 g zahar – 3 galbenusuri – 250 g faina, cernuta – 1 lingurita praf de copt – faina pentru pudrat – planseta – 200 g ciocolata amaruie – bilute argintii comestibile Preparare: 1. Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180°C. Freaca untul