Pentru aluat:
150 gr faina,
40 gr amidon,
2 linguri de cacao,
1/2 lingurita praf de copt,
un varf de sare,
125 gr unt,
2 galbenusuri,
80 gr zahar.
Pentru decorare:
150 gr ciocolata
4-5 linguri de zahar.
Se amesteca faina cu amidonul, sarea, cacao, praful de copt, galbenusurile, zaharul si untul moale taiat bucatele. Se framanta bine, pana se obtine un aluat omogen, care se inveleste in folie si se pune la frigider 30 min. Se scoate aluatul si se imparte in mici bilute de circa 20-25 gr. Fiecare biluta se tavaleste pe jumatate in zahar, iar apoi cu ajutorul unui deget se apasa si se formeaza cate o gropita in mijloc.
Se aseaza biscuitii pe o tava acoperita cu hartie de copt, lasand cativa centimetri intre unul si celalat si se pun la cuptor 15 min. la 180°. Intre timp se topeste ciocolata pe baie de aburi cu o lingura de lapte sau frisca lichida. Dupa ce s-au copt biscuitii, se lasa sa se raceasca un pic, iar apoi fiecare gropita se umple cu ciocolata calduta.