Ingrediente: 4 oua, 2 cartofi, sare dupa gust Preparare: Se rade cartoful pe razatoarea mica, si se scurge de zeama. Ouale se bat omleta, se adauga peste cartofii rasi si se amesteca bine. Se pun in tigaie si se lasa la copt. In tigaie trebuie pus un pic de ulei. In compozitie se mai poate
Eram cu printul meu de 4 ani la o cunostinta in vizita, si cineva i-a spus: "ce faci puiule?"
Ingrediente: 8 oua 600 gr zahar 1 l lapte 2 pliculete zahar vanilat 1/2 alcool de 70 grade scortisoara batoane de scortisoara Preparare: Galbenusurile se bat cu zaharul si dupa ce ati obtinut o pasta omogena, o asezati pe baie de aburi, dupa care adaugati laptele, amestecand continuu. Se aduga si zaharul vanilat si se
Ingrediente: 5 oua 50 gr unt 2 linguri mustar sare, piper patrunjel salata verde Preparare: Se fierb ouale, apoi se taie in jumatati. Galbenusul se scoate si se freaca cu unt, mustar, sare, piper, patrunjel tocat. Cu aceasta pasta se umplu albusurile si se aseaza pe foi de salata verde.
Ingrediente: 6 oua tari, 2-3 sardele fara oase, 50g unt, 1 lingurita pasta de peste, 1 salata verde Preparare: Ouale se fierb tari, se taie in jumatati si li se scot galbenusurile. Se face o pasta din galbenusuri, sardele tocate marunt, unt si pasta de peste. Se umplu jumatatile de ou cu ea, se aseaza
Ingrediente: 4 bucati cas de 100 gr., 3 oua, o lingurita unt, 1 pahar smantana, o lingura faina, sare Preparare: Bucatile de cas se asaza intr-un vas rezistent la caldura uns bine cu unt. Peste feliile de cas se toarna ouale batute bine cu furculita, sarea necesara si smantana amestecata cu faina. Se da la
Ingrediente: 6 oua, 6 felii groase de parizer, 3 linguri ulei, sare, piper Preparare: Intr-o tigaie mare se pune uleiul si cand este incins se asaza feliile de parizer una langa alta. La caldura pielita se strange, iar feliile de parizer capata aspectul unui cosulet. In fiecare cosulet, astfel obtinut, se sparge cate un ou,
Mariana Nitu e o doamna-artist. O mana de femeie, micuta si delicata. Pare aproape normal ca si creatiile ei sa fie la fel. Delicate pana la gingasie.
Ingrediente: – 6 oua, – 6 chifle, – 30 g unt, – sare, piper. Preparare: Se taie varful fiecarei chifle dupa care se scobeste miezul cu grija sa nu se rupa coaja. Se ung chiflele pe dinafara si pe dinauntru cu unt, se pun intr-o tava si se introduc pentru cateva minute in cuptor. Apoi
Ingrediente: – 8 oua fierte tari, apoi taiate in doua si scos galbenusul – frunzele de la o legatura de ceapa verde, tocate marunt – o ceasca de de smantana – doua rosii mici, taiate cubulete – trei linguri de mustar dulce – un praf de sare – 8 felii de somon fumé, taiate in
Ingrediente: – oua – mustar – unt – pateu de gasca – unt suc de lamiae – castraveti murati Preparare: Ouale se fierb tari si, dupa ce s-au racit, se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul, cu grija, pentru a nu rupe albusul. Galbenusurile se strivesc cu furculita si apoi