Ingrediente: 1 bucata pulpa porc fara os 1/ 2 kg ciuperci proaspete 2 cepe O lingura ulei O lingura cimbru 2 oua Sare Piper 100 ml vin alb sec Preparare: Carnea se spala si se sterge cu servetele de hartie. Apoi se condimenteaza cu sare si piper, si se taie astfel incat sa se
Ingrediente: 1,2 kg carne de porc, slaba, 50 g unt, 2-3 cepe, 4 rosii, 2 linguri pasta de tomate, 1 catel de usturoi, verdeata la alegere, 1 lingurita paprika, 150 ml apa, sare, piper Preparare: Ceapa se taie marunt si se pune la calit in unt. Cand ceapa s-a ingalbenit se adauga carnea, taiata cuburi,
Ingrediente: 700 gr piept de porc cu os 1/2 ardei gras 1 morcov potrivit 2 cepe de marime medie 1 telina mica jumatate cutie rosii in bulion 750 ml bors 1 legatura leustean verde Preparare: Carnea se toaca bucati potrivite si se pune la fiert. Se da intr-un clocot, dupa care se schimba apa. Cand
Ingrediente: 750g muschi de porc, 100 g ceapa, 50 g pasta de rosii, 150 ml vin negru, 1 pahar de supa de carne, 100 g costita afumata, 100 ml ulei, 1/2 frunza de dafin, piper si sare. Preparare: Muschiul se spala, apoi se impaneaza cu costita afumata, se prajeste intr-o cratita pe toate partile in
Ingrediente: 600 gr. carne de porc macra, 4 cepe, 2 linguri faina, sucul si coaja razuita a 2 portocale, 4 linguri vin rosu, 2 linguri ulei, sare, piper. Preparare: Carnea o taiem cuburi. Prajim in ulei incins carnea sarata si piperata. O presaram cu faina, adaugam ceapa taiata marunt si calita inainte intr-o alta tigaie,
Ingrediente: carne de porc, zarzavat (2 morcovi, 1 telina, 1 ceapa, 1 partunjel, 1 pastarnac, 2 gogosari, 2 cartofi), orez, verdeata (patrunjel, telina, tarhon ), 2 galbenusuri de ou, o cutie de smantana, sare Preparare: Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el. Se pune carnea la fiert, se indeparteaza spuma,
Ingrediente: 500 gr. muschi de porc, 3 linguri ulei, 200 gr. ciuperci champignon, ceapa, sare, piper. Preparare: Saram si piperam feliile de carne, dupa care le prajim in uleiul incins. Adaugam apoi ceapa si ciupercile taiate. Le calim timp de cateva minute. Medalionul de porc il servim cu garnitura de cartofi pai sau legume.
Ingrediente: 1kg carne porc (muschi sau ceafa) 1 borcan 800g ciuperci feliate 2 cepe mari 1 cana bulion 1 capatina usturoi condimente: boia, piper, marar,foi de dafin, cimbru si patrunjel Preparare: Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei sau untura 5 minute pana prinde o culoare aurie, apoi se adauga o lingurita boia
Ingrediente: 2 picioare de porc, 1/2 cap de porc, rasol, sorici, foi de dafin, boabe de ienibahar, boabe de piper, usturoi, sare dupa gust. Preparare: Carnea se spala si se curata bine cu cutitul. Picioarele se taie in doua pe lungime, iar capul se sparge in bucati mai mici. Se asaza totul intr-o oala si
Ingrediente: 500 g limba de porc 2 tulpini de praz 250 g masline negre mari pasta de rosii marar verde Preparare: Limba de porc se spala si se tine o ora in apa rece, taiata in bucati mari. Apoi se fierbe vreo 3 ore pana se patrunde usor cu furculita. Se scoate o bucata si
Ingrediente: 3-4 felii muschi de porc 2 cepe mari 2 ardei rosii 2 rosii 2 morcovi cateva bete speciale pentru frigarui condimente speciale pentru carnea de porc la gratar sare Preparare: Carnea pe porc se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu un pic de ulei si se condimenteaza dupa gust, cu sare si
Ingrediente: 4 cotlete de porc 30 g slanina afumata 50 g ceapa 100 ml vin alb 100 ml smantana lamaie sare Preparare: Slanina taiata marunt se prajeste intr-o tigaie, la foc mic, pana cand se rumeneste putin. Se ia de pe foc si se adauga ceapa rasa prin razatoarea cu gauri mici si putin boia
Ingrediente: cotlete de porc, sare, piper, ulei Preparare: Cotlete se sareaza si se pipereaza, se pun in tava cu ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 ora jumate – 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava. Se servesc cu garnitura de cartofi.
Ingrediente: 500 g pulpa de porc o ceapa potrivita un ardei rosu 300-500 ml suc de rosii 3 oua 1 kg cartofi cu coaja ulei, sare, piper Preparare: Dai prin masina de tocat pulpa de porc. Calesti ceapa, adaugi carnea, un ardei rosu, un pic de suc de rosii (sau mai mult daca vrei sa
Ingrediente: 200 g pulpa de porc 1,2 kg cartofi 300 ml lapte 100 g unt 3-4 rosii 1 ardei rosu 1 ceapa medie o frunza de dafin sare piper ulei Preparare: Se curata cartofii, se taie cubulete (ca sa fiarba mai repede) si se pun la fiert. Sunt gata dupa ce se inmoaie. Se scurg
Ingrediente: doua limbi de porc mari, 6-8 castraveciori murati, 3 oua, 200 ml ulei, mustar, sare, piper Preparare: Limba se spala foarte bine si se pune la fiert intr-o oala sub presiune. Dupa ce a fiert se curata de pielite si se taie in cubulete de circa 3-4 mm. Castravetii murati se taie in cubulete
Ingrediente: pulpa de porc 750 g, faina 40 g, ulei 100 ml, unt 50 g, verdeata, sare Preparare: Pulpa de porc se taie felii subtiri de circa 75 g, care se bat cu un ciocan de snitele, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Untura ramasa se stinge cu apa, se
Ingrediente: carne 1 kg, alune 500 g, ulei 300 ml, amidon 25 g usturoi tocat , piper, sare dupa gust Preparare: Carnea se taie feliute subtiri, se caleste in ulei si se scoate. Alunele se prajesc in ulei si se amesteca cu carnea, usturoiul, amidonul, piperul si sarea timp de zece minute. Se serveste cald.
Ingrediente: 2 linguri de ulei de floarea soarelui 1 1/2 kg de carne de porc, taiata cubulete 1/2 ceasca de faina alba 2 cesti de supa de pui 4 linguri de otet alb 3 linguri de miere 3 linguri de sos de soia 1/2 kg de ciuperci proaspete, curatate si taiate sferturi 250 grame de
Ingrediente: 4 chifle de hamburger, taiate pe jumatate feliute subtiri de friptura de porc la cuptor feliute subtiri de sunca feliute subtiri de cascaval feliute de castraveciori murati mustar galben maioneza, unt sau margarina topita Preparare: Pentru rezultate maxime, cel mai bine e sa folosesti friptura de porc la cuptor ramasa de la alta masa.