Limba de porc cu praz si masline

Ingrediente:

500 g limba de porc
2 tulpini de praz
250 g masline negre mari
pasta de rosii
marar verde

Preparare:

Limba de porc se spala si se tine o ora in apa rece, taiata in bucati mari. Apoi se fierbe vreo 3 ore pana se patrunde usor cu furculita. Se scoate o bucata si se incearca daca e destul de moale si daca da, se curata usor pielita. Puteti incerca si sa frecati cu malai limba si apoi s-o curatati. Pregatim sosul: taiem prazul in bucati maricele, putin in diagonala si il calim intr-o craticioara cu putin ulei la foc mic sa se inmoaie. Adaugam bucatile fierte de limba si apoi pasta de rosii si amestecam usor. Maslinele le lasam putin intr-un vas cu apa calduta sa se desareze. Apoi le adaugam si pe ele. La final presaram mararul tocat.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Preparate de baza