Tocanita din carne de porc cu ciuperci

Ingrediente:

1kg carne porc (muschi sau ceafa)
1 borcan 800g ciuperci feliate
2 cepe mari
1 cana bulion
1 capatina usturoi
condimente: boia, piper, marar,foi de dafin, cimbru si patrunjel

Preparare:

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei sau untura 5 minute pana prinde o culoare aurie, apoi se adauga o lingurita boia de ardei si se amesteca punand imediat carnea taiata cubulete mai mari. Se lasa carnea sa se coaguleze pe toate partile si apoi se toarna ciupercile.

Se pun 2-3 linguri de apa si se lasa sa fiarba acoperit sau se da la cuptor pana cand carnea e facuta si din cand in cand se adauga apa cand scade. Cand carnea este fiarta se pune bulionul amestecat cu 2 linguri de faina (optional) , usturoiul pisat si condimentele (cate putin din fiecare). Se serveste fierbinte cu mamaliguta.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Preparate de baza