• Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani
  • Preconcepție
    • Contraceptie si planning
    • Fertilitate
  • Sarcină
    • Îngrijire
    • Analize în sarcină
    • Alimentație
    • Dezvoltarea sarcinii
    • Sănătate
    • Psihologie
    • Sarcina pe saptamani
  • Naștere
    • Pregătire
    • Naștere
    • Recuperare
  • Bebeluş
    • Îngrijire
    • Alimentație
    • Sănătate
    • Dezvoltare
    • Rețete pentru bebeluși
  • Copilul tău
    • Psihologie
    • 1 – 2 ani
    • 2 – 3 ani
    • 4 – 5 ani
    • 6 – 7 ani
    • 8 – 12 ani
    • Pas cu pas
    • Disciplină
    • Nutriție
    • Educație
    • Sănătate
  • Familie
    • Părinte singur
    • mama și tata
    • frați
    • bunici
    • psihologie
    • ”de casă”
  • Rețete
    • Retete pentru bebelusi
    • Retete pentru copii
    • Aperitive și gustari
    • Supe, ciorbe
    • Preparate de bază
    • Salate
    • Deserturi
    • Băuturi/ cocktail-uri
    • Garnituri
    • Sosuri, condimente, marinate
    • Conserve/compoturi
  • Școala baby
    • Vocabularul
    • Să desenam
    • Să numaram
    • Să scriem
    • Colorează pe cifre
    • Logice
    • Fii creativ
  • Nume de copii
  • Felicitari
  • Calculator de sarcină
  • Sarcina pe saptamani

Desert - Mousse cake
Deserturi

Desert – Mousse cake

Ingrediente: Pentru blat 200 g unt 6 oua 250 g zahar pudra 200 g faina 50 g cacao 1 plic zahar vanilat 1 praf sare   Pentru crema 4 linguri cacao 1 lingurita cafea 1 lingurita cafea solubila 2-3 lingurite rom natural esenta migdale 100 ml lapte  esenta vanilie 5 galbenusuri 250 g zahar 100

Mai multe
Tort de biscuiti
Deserturi

Tort de biscuiti

Ingrediente: 500 g biscuiti populari sau petit 2 oua 100 g unt 100 g zahar pudra 50 g faina 100 ml lapte ciocolata rasa   Preparare: Pentru crema, se bat ouale cu zaharul vanilat si se adauga putin cate putin untul, se bate bine pana cand amestul devine neted. Se adauga laptele si faina si

Mai multe
Briose cu cafea si alune
Deserturi

Briose cu cafea si alune

Ingrediente: 3 oua 150 g zahar 100 g unt 100 ml smantana esenta de rom 1 lingurita ness 2 linguri cafea macinata 3 lingurite cacao 2 linguri alune macinate 1 praf de copt 200 g faina Pentru decor: 100 g alune fara sare 50 g ciocolata   Preparare: Batem ouale intregi cu zaharul. Adaugam smantana,

Mai multe
Desert - Tiramisu
Deserturi

Desert – Tiramisu

Ingrediente: 2 cesti de cafea rece Un pachet de piscoturi O cutie mascarpone 150 g zahar pudra O lingura extract de vanilie 500 g smantana pentru frisca 30 g cacao   Preparare: Facem cafeaua si o punem la rece pentru a insiropa piscoturile. Intr-un castron amestecam mascarpone cu zaharul (30 g) si vanilia, pana devin

Mai multe
Desert - Banana split
Deserturi

Desert – Banana split

Ingrediente: 4 Banane 200 gr lamaie 50 gr alune de padure 100 gr zahar 200 gr inghetata ciocolata 50 ml apa 30 ml coniac 40 gr unt 40 gr topping ciocolata   Preparare: Intr-o tigaie se prepara siropul de lamaie cu apa, zahar si lamaie. Se lasa sa fiarba la foc mic, apoi se adauga

Mai multe
Banane prajite
Deserturi

Banane prajite

Ingrediente: 300 g faina 1 plic praf de copt 1 lingurita bicarbonat de sodiu 2 linguri amidon O cana apa minerala 1 lingura ulei 6 banane Ulei pentru prajit   Preparare: Ingredientele se amesteca toate intr-un bol si se face un aluat moale ca de clatite. Bananele se taie in rondele groase de 2 -3

Mai multe
Tort de napolitane
Deserturi

Tort de napolitane

Ingrediente: 12 napolitane pentru tort 150 g unt 150 g zahar pudra 2 galbenusuri 150 g ciocolata de menaj 150 g alune 1 lingura rom 125 ml frisca 50 g glazura de ciocolata 50 g ciocolata amaruie   Preparare: Se freaca untul cu zaharul pudra. Se adauga bucatile de ciocolata topita galbenusurile si, treptat, alunele

Mai multe
Biscuiti cu miere
Deserturi

Biscuiti cu miere

Ingrediente: 450 g faina 250 g zahar 150 g miere de albine 3 oua Putina scortisoara pisata Putin bicarbonat Nuci zdrobite   Preparare: Se amesteca ouale cu zahar, se mixeaza bine, se adauga faina, bicarbonatul, scortisoara si mierea de albine fierbinte. Se framanta bine, pana se obtine un aluat omogen. Se intinde o foaie, se

Mai multe
Placinta cu branza
Deserturi

Placinta cu branza

Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 300 gr stafide 600 gr branza dulce 300 gr zahar 4 oua 4 linguri de smantana 200 ml ulei 50 ml esenta de rom   Preparare: Foile se lasa la decongelat la temperatura camerei. Pui la inmuiat stafidele in apa calda cu esenta de rom si 50 de gr

Mai multe
Prajitura cu lamaie
Deserturi

Prajitura cu lamaie

Ingrediente: 1 pachet unt 5 linguri zahar pudra 3 cani faina 2 cani zahar 1 lingura praf de copt 1 lamaie 4 oua   Preparare: Intr-un bol, se amesteca untul si zaharul pudra. Se adauga doua cani de faina si se amesteca bine pana ce devine un aluat. Aluatul se pune intr-o tava si se

Mai multe
Prajitura cu Fanta
Deserturi

Prajitura cu Fanta

Ingrediente: Blat 7 oua  5 linguri faina 2 linguri cacao 7 linguri zahar 100 ml ulei 1 fiola esenta vanilie 1 plic praf de copt Crema 600 g branza de vaci 250 g unt 200 g zahar pudra 1 fiola esenta vanilie Jeleu 2 plicuri praf  budinca vanilie 750 ml Fanta 5-6 linguri zahar  

Mai multe
Fursecuri glazurate
Deserturi

Fursecuri glazurate

Ingrediente: 300 g untura 300 g zahar 300 g smantana 3 oua praf de copt faina cat cuprinde   Pentru glazura 100 g ciocolata de menaj 2 linguri de ulei   Preparare: Amesteci toate ingredientele, apoi intinzi din aluatul rezultat o foaie de 1 cm grosime pe care o tai cu diferite forme. Coci fursecurile

Mai multe
Spuma de capsune
Deserturi

Spuma de capsune

Ingrediente: 400 g capsune 2 albusuri 200 g zahar 1 pliculet zahar vanilat   Preparare: Bati albusurile spuma si adaugi treptat capsunele taiate si zaharul. Mixeaza compozitia pana se intareste bine. Apoi pune-o in cupe si da-o la rece. Se serveste garnisita cu capsune.  

Mai multe
Negresa de post
Deserturi

Negresa de post

Chiar daca suntem in post, trebuie sa recunoastem ca pofta de dulciuri nu dispare, asa ca ce poate fi mai bun decat o negresa de post? Reteta asta de negresa de post este super usor de preparat si pe deasupra este si super gustoasa. Ingrediente negresa de post Aluat: 1 cana zahar 2 cani faina

Mai multe
Prajitura cu visine
Deserturi

Prajitura cu visine

Ingrediente: 6 oua 6 linguri zahar visine din visinata 1 plic zahar vanilat unt zahar pudra nuca prajita si macinata 6 linguri faina 1 /2 borcan de gem acrisor 200 g frisca 1 esenta de lamaie 1 esenta de rom   Preparare: Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zahar, apoi se amesteca

Mai multe
Desert - Ciocolata de casa
Deserturi

Desert – Ciocolata de casa

Ingrediente: 500 g zahar 1l apa 750 g lapte praf 50 g cacao 100 g unt   Preparare: Fierbi zaharul cu apa pana obtii un sirop pe care-l lasi sa se raceasca. Apoi, adaugi laptele praf si cacaua. Amesteci bine, iar cand totul s –a racit, omogenizezi compozitia cu unt. Ungi o tava cu unt,

Mai multe
Mere umplute
Deserturi

Mere umplute

Ingrediente: 4 mere 8 linguri zahar pudra o lamaie unt 100 g curmale 100 g smochine 100 g visine 100 g nuca 2 plicuri zahar vanilat   Preparare: Se aleg patru mere mari, se spala, apoi se taie cate un capacel in partea cu codita. Prin acest orificiu se scoate cu o lingurita mijlocul marului.

Mai multe
Mere in aluat
Deserturi

Mere in aluat

Ingrediente: aluat frantuzesc 100 grame de zahar 100 grame de unt un praf de sare scortisoara zahar esenta de rom miez de nuca ou   Preparare: Se curata merele de coaja si se scot cotoarele. In locul scobit se pune putin zahar, o bucatica de unt, miez de nuca maruntit, cate un strop de esenta

Mai multe
Prajitura razuita
Deserturi

Prajitura razuita

Ingrediente: 250 g margarina o cana zahar 5 galbenusuri un plic praf de copt 700 g faina 350 g branza de vaci 100 g smantana un plic zahar vanilat 1 borcan dulceata 100g nuci macinate esenta rom   Preparare: Galbenusurile si zaharul se mixeaza bine, se adauga margarina si faina amestecata cu praful de copt

Mai multe
Prajitura cu mere
Deserturi

Prajitura cu mere

Ingrediente: 300 g faina 150 g unt 2 galbenusuri 4 linguri cu lapte 3 linguri smantana 2 linguri zahar scortisoara 1 kg mere vanilie stafide     Preparare: Merele se spala, se dau pe razatoare, se amesteca cu zahar dupa gust si se pun la foc mic pana scade zeama. Se amesteca din cand in

Mai multe
Pagina 5 din 25«<...34567...1020...>»
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidențialitate
  • Despre cookies
  • Contact

Inscrie-te la newsletterul UNICA

Links
  • Calculator sarcina
  • Unica
  • Rețete
  • Libertatea
  • Viva
  • Libertatea pentru femei
  • Elle
  • Avantaje
Copyright © 2022 Ringier Romania SRL