Ingrediente: 400 g tagliatele 250 g bacon afumat 50 g cascaval sare piper 2 ardei rosii un ardei verde 2 cepe mici cimbrisor verde 3-4 rosii cherry 2 linguri ulei de floarea-soarelui Preparare: Se pun pastele sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scot intr-o sita si se trec prin
Ingrediente: un pachet aluat foitaj 200 g ardei capia copt ceapa verde usturoi 150 g ciuperci o lingura pesmet patrunjel sare piper negru macinat 3-4 linguri ulei Preparare: Se lasa aluatul sa se dezghete la temperatura camerei. Intre timp se spala ceapa verde, se curata verdeata si se toaca marunt. Ciupercile se curata si
Ingrediente: 2 cepe 3-4 morcovi o telina radacina 2 ardei o radacina patrunjel o radacina pastarnac 2-3 catei usturoi sare piper macinat 100 g paste mici 2 lingurite ulei de masline 1 legatura patrunjel Preparare: Se curata legumele, se spala si se fierb, în apa cu sare. Separat, se fierb pastele. Dupa ce au
Noi, femeile, suntem tot timpul in cautarea unei diete minune. Vrem sa devenim, rapid, slabe si frumoase, dar fara a ne infometa. Putem pierde in greutate fara a tine o dieta? Putem manca sanatos si, in acelasi timp, sa pierdem in greutate?
Ingrediente: 250 g alune de padure 400 g dovleac turcesc copt 100 g rucola 6-8 rosii cherry 100 g sfecla rosie fiarta un ardei verde sare grunjoasa piper negru macinat ulei de masline otet balsamic o ceapa rosie Preparare: Se curata dovleacul, se spala si se baga la cuptor la 160ËšC. Intre timp, se
Ingrediente: 400 g piept de pui sare 100 g masline un cubulet unt piper cimbru macinat o lingurita boia dulce 250 g orez un litru supa un praf sofran un gogosar 2 rosii un ardei o legatura patrunjel 150 g mazare fiarta Preparare: Se dezoseaza pieptul de pui, se feliaza si se unge cu
Legumele si fructele pe care le prepari bebelusului tau trebuie sa fie foarte moi, sa aiba o consistenta foarte fina, fara cocoloase, deoarece el nu a invatat inca sa mestece bine.
O dieta bogata in fructe si legume proaspete este o metoda buna pentru a-ti mentine sanatatea. Nutrientii si vitaminele din aceste alimente iti dau energie.
Legumele si fructele sunt surse importante de vitamine si minerale, iar piureurile si sucurile facute in casa le furnizeaza copiilor o mare parte din nutrientii de care au nevoie zilnic.
Ingrediente: 1 morcov 1 ceapa galbena 1 praz 1 tulpina telina 1 cartof mare 2 rosii decojite 1 dovlecel 1/4 varza mica (cca 150 gr) o mana de paste de orice fel 50 ml ulei masline patrunjel verde sare, piper Preparare: Se taie morcovul, ceapa, telina, prazul si cartoful cubulete de aceeasi marime. Se incinge
Ingrediente: 1 dovlecel mic, o ceapa mica (sau praz ), o feliuta de ardei gras, 1 morcov, o rosie, 1ou, marar verde, putina sare, apa plata, o lingurita de unt. Preparare: Se spala, se curata legumele, se taie in cubulete mici si apoi se fierb. Oul se fierbe separat 3 minute. Apoi, cand sunt toate
Ingrediente: merluciu, sare, piper, ierburi aromate, un strop de ulei, usturoi, 1 rosie feliata, 1/4 vanata, 1 ardei gras, folie de aluminiu. Preparare: Asezam pestele pe folie de aluminiu, il condimentam cu piper, sare, ierburi aromate. Se pun felioare de rosie, usturoiul pisat, ardeiul si vanata taiate bastonase, un strop de ulei. Se impacheteaza folia
Ingrediente: 2 cartofi mari 1 dovlecel mic 2 morcovi 1 patrunjel 1 ardei gras rosu 2 rosii 1 vanata mica putina varza 1 mana de fasole galbena 2 cepe 4 linguri de ulei sare, piper 1 capatana de usturoi orez Preparare: Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Cartoful se taie cuburi si
Scoala s-a terminat, dar in materie de nutritie, si copiii, dar si adultii mai au multe teme de facut. Studiile arata ca ne intoarcem din vacanta mai rotunjori si mai putin sanatosi...
Asupra micului dejun parerile au fost impartite - am fost sfatuiti fie sa mancam copios dimineata, fie sa ciugulim ceva, frugal.
Ingrediente: 2 ardei grasi, 2 morcovi, 2 dovlecei, 1 vanata, usturoi, smantana, 3 oua, marar, condimente (cimbru, marghiran, oregano, busuioc), 5-6 ciuperci champignion, 100 mozzarella sau telemea. Preparare: Toate legumele se toaca in cuburi mari de 2 degete. Se aseaza intr+un vas de ena, sau o cratita, se stropesc cu putin ulei, se condimenteaza, se
Ingrediente: 1 l de apa 1 cartof mediu 1 dovlecel mic o fasie de ardei postarnc telina o lingura de ulei de masline un varf de cutit de sare Preparare: Se fierb toate legumele enumerate mai sus cu putina sare si o lingura de ulei de masline. Dupa fierbere se scurge zeama si se mixeaza
Ingrediente: 3 pulpe pui, 1 ceapa mica, 3-4 cartofi, 1 dovlecel, 1 morcov, piper, sare, patrunjel, marar Preparare: Intr-un bol sau intr-o tava se aseaza pulpele de pui,cartofii si dovlecelul taiat cubulete, morcovul taiat rondele, ceapa taiata feliute. Deasupra se preasa condimentele dupa gust. Se mai adauga o cana de apa si se baga la
Ingrediente: un piept de pui, legume congelate, ciuperci, o vanata mare, o rosie, sare, piper, o cana orez cu bob lung, patrunjel verde, ulei, unt. Preparare: Orezul il fiebem separat in apa, folosind o parte orez si trei parti apa. Pieptul de pui il taiam bucati, il condimentam si il prajim. Vinetele le taiem rondele
Ingrediente: 2 rosii, 2 castraveti, 1 ardei gras, salata verde, mazare boabe, telemea, sare si piper dupa gust, 3 linguri ulei de masline, zeama de la 1 lamaie. Preparare: Se curata castravetii si se taie felii, salata se rupe, se taie rosiile si ardeiul gras solzi. Se pun intr-un bol, deasupra se pun cuburi de